Mért ítelik el sokan a jó motoros dízel autókat?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy újabb mercedesben? Traktoros meg szégyen dízelt tankolni bele stb?... Szerintem manapság nagyon jó dízel motorok vannak! Nyomaték fogyasztás minden szempontból! Az oké, hogy egy sportautóba legyen benzin motor de egy sedan autoba vagy coupéba mért?2017. jan. 7. 20:04
11/27 anonim válasza:
"Peugeot 1.6 NFU benzin 100 Le"
Peugeot 1.6 EP6 120 ló
"Renault 1.6 Benzin 90 Le "
Renault 1.6 K4M 120ló ( K4M RS 135 ló )
"VW 2.0 PdTdi 170 Le
vW 2.0 benzin ???"
Honda F20C 247ló B*tch please xDDDD
12/27 szántóvető válasza:
ez mi?szívóbenzin kontra tdi?és a turbóbenzin nem játszik :)
" Kettős tömegű lendkerék, common-rail befecskendező, EGR-szelep. Gondolom nem kell tovább sorolni."-az első kettő mennyit bír,300 ezer Km-t?
13/27 cselez válasza:
Trump egyetértek, a dízelek mostanában nincsenek a toppon dpf-problémák, meg amit felsoroltál, de azért azt is vegyük figyelembe, hogy mennyit fejlődtek az utóbbi időben. Nyilván ha telepakolják őket hi-tch dolgokkal, meg duplaturbo, stb persze hogy nagyobb a hibásodási ráta. Mindennek ára van.
14/27 anonim válasza:
Divat lett mostanában agyonfikázni a dízeleket. A benzinpártiak nagyon ránkszálltak, de nem értem hogy miért. A dízelt sokkal jobban szeretem vezetni, mint egy ugyanolyan erős benzinest. Innentől kezdve kár is beszélni a fenntartási költségekről (ami messze nem olyan drága, mint ahogy híresztelik), és a fogyasztásról. Ja hogy a fogyasztás sokkal kisebb mint a benzineseknél? :)
15/27 Tomcatters válasza:
Hu az jo gep s2000 f20 c japan jdm 1998ccm 250le es 1999 konstrukcio :D Accord euro -r jdm 1998 ccm 2003 evjarat k20 blokk 250 le szint ugy :D
16/27 anonim válasza:
szántóvető: valami zavart érzek az erőben! :D Tényleg most a benzines az olcsóbb, tavaly pont egy kérdés miatt néztem akkor valami 400 000-rel a dízel volt olcsóbb.
17/27 cselez válasza:
Hát leáldozóban vannak most a benzinesek, mert már jönnek az új turbós közvetlen befecskendezéses benzinesek, na majd ott lesz egypár meghibásodás főleg az elején.
19/27 anonim válasza:
Bejött, csak egy másik idősíkon... néha kicsit összezavar ez az időutazó életmód xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!