Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új kisautó vásárlásakor...

Új kisautó vásárlásakor érdemes megfontolni egy VW TSI-t a szívó japánok mellett?

Figyelt kérdés

Gondolok itt elsősorban a Volkswagen Polo-ra, japánok alatt pedig pl. a Mazda2-re, vagy a Honda Jazz-re.

Megbízhatóságban gondolom a japánok jobbak (javítsatok ki, ha tévedek).

Ár/érték arányt figyelembe véve van valami, ami miatt jobb választás lehet a Volkswagen?

2017. jan. 6. 09:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Ha már a szopófaktoroknál tartunk, akkor a japán dízel is az orális sex fellegvára.

Üdv egy toyota márkaszervizes.

2017. jan. 7. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik, de a toyota diesel nem egy kellemes darab, ennél rosszabb a 2013 ig gyartott mazda diesel..

A hondáé legalábbis a 2.2es kis szopcsikkal de elmegy, elég jó rendszert sikerült összehozniuk.

De benzinesben barátságosak, mind a mazda mind a toyota és a honda is a többiről nincs közeli elményem :)

2017. jan. 7. 10:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha kisautó, akkor Opel Corsa. A nejemnek volt régebben, agyonverhetetlen jószágként ismertük meg.
2017. jan. 7. 19:02
 14/21 anonim ***** válasza:

komolyan szivatjatok szegenyt az opellel ?

a neten van a nepitelet.hu konyorgom csak lessetek ra, kb az alja mindennek. menjen vegyeb egy daciat kategoriakkal jobban jar mint egy opellel.

2017. jan. 7. 19:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Én se vennék Opelt. Ha problémamentest akarnék, én is a japán szívóbenzinek környékén nézelődnék. Mindegy úgy mondom, hogy világ életemben német autóim voltak. Sajnos az utóbbi 10 évben az autóipar nagyot hanyatlott minőség, megbízhatóság szempontjából. Keresni kell az egyszerű konstrukciókat, amíg még egyáltalán vannak.
2017. jan. 7. 20:00
 16/21 anonim ***** válasza:

egyenlőre még hanyagold a kis turbós motorokat, had fejlődjenek, jelenleg még jobb a sima szivó. Nagyobb modellekben, mint az Alfa 159-es, ott az 1750-es turbó motor remek lett, de az már nem kisautó, és nem kisköbcentis motor, meg ugye nem is arra van, amire neked kellene.

Amit ismerek kisautók közül, hogy jók, az a Fiat Stilo 1.2, Mazda 2. Ezekkel személyes tapasztalatom is van, a Fiat-ot hiábba húzzák le, semmi gond nem volt vele, a mazda-val szintúgy. Volt egy VW motoros 1.2-es Skoda Fabia, na, az maga volt a rémálom, olyan erőtlen háromhengeres kis szörnyszülöttet még nem láttam.

2017. jan. 9. 17:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell annyira félni a turbótól.Ezekbe a kis benzinesekbe egy egyszerű kis csiga van,ami 300ezret simán kibír ha vigyázol rá(hidegen nem hajtani,melegen hagyni visszahülni,jó olaj).Én már lassan két éve hajtok egy Tsi-t 200ezer kilométerrel bármiféle gond nélkül.Én gondolkodás nélkül egy tsi Polo-t választanék...csak próbálj ki egy ilyet, többet ki sem akarsz majd szállni belőle.
2017. márc. 26. 13:28
 18/21 anonim ***** válasza:
2 ev alatt 200e km-t toltál bele ?? az igen ! :)
2017. márc. 26. 19:13
 19/21 anonim ***** válasza:
150 ezerrel vettem...
2017. márc. 26. 19:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja..és a sok ijesztgetés miatt amikor megvettem, egyből cseréltettem a komplett vezérlést, mint kiderült nem kellett volna, mert kutya baja nem volt.Lehet a gyári lánc volt még benne,mert a szervízkönyvében egy kédergumi cserén kívül semmi javítás sem volt...
2017. márc. 26. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!