Új kisautó vásárlásakor érdemes megfontolni egy VW TSI-t a szívó japánok mellett?
Gondolok itt elsősorban a Volkswagen Polo-ra, japánok alatt pedig pl. a Mazda2-re, vagy a Honda Jazz-re.
Megbízhatóságban gondolom a japánok jobbak (javítsatok ki, ha tévedek).
Ár/érték arányt figyelembe véve van valami, ami miatt jobb választás lehet a Volkswagen?
"Új kisautó vásárlásakor érdemes megfontolni egy VW TSI-t a szívó japánok mellett?"
Egyértelműen nem.
"Ár/érték arányt figyelembe véve van valami, ami miatt jobb választás lehet a Volkswagen?"
Rengeteg új barátot lehet vele szerezni.Bontós,turbófelújító,gépműhelyes,diagnoszta stb.
A VW indokolatlanul drága. Ezt a két betűt fizeted meg vele, de semmi pluszt nem kapsz.
Opel Corsát látom eddig senki sem írta, pedig a kisautók között szerintem az egyik legjobb. Megbízható német márka. Árban is jó. Ugyanazt a felszereltséget kb. 1 millióval olcsóbban megkapod Corsa-ból mint Polo-ból vagy Golfból.
Mazdák is jók szerintem. Olasz, francia autót olyan nagyon szívesen nem vennék.
#5 Ne üljön bele, japán autót senki sem a szépsége miatt fog megvenni.
A belsőteret nézegetni egyértelműen a vw-ben kell. Az új 1.4tsi-k szerintem ebben a mai kicsi turbómotorok között már a jó kategóriába tartozik, bár a 30e olajcsere periódust el kell felejteni.
Szerintem próbáld ki mind a kettőt. Nyilván egy TSI költségesebb motor mint egy szívó benzin viszont baromira jó vezetni,teljesen más a nyomatékgörbéje is,nagyon széles skálán nyomatékos.
Én 7-es golfot vezettem TSI-vel meg J astrát de totál megfogott,és jövőhéten már nekem is TFSI-m lesz.
Szóval valahogy próbáld ki őket és akkor majd tudsz dönteni.
a volkswagen nagyobb ertekvesztessel es szopasfaktorral kecsegtet.
a jazz a legprimkobb motoru feltehetoleg orok darab, a mazda mar kozv. befecskendezeses igy komplikaltabb bonyolultabb, a tfsi meg az oralis szex fellegvara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!