Ede75 kérdése:
Milyen kis autót érdemes megvenni 200. 000, - Ft-ig?
Figyelt kérdés
Második autónak szeretnénk egyet a páromnak, de nem tudom melyik fajta lenne ideális városi szaladgáláshoz. Ami nem is fogyaszt túl sokat és nem nagyon szervízigényes. Tehát olcsó a fenntartása.2013. febr. 12. 00:18
1/25 anonim válasza:
"Ami nem is fogyaszt túl sokat és nem nagyon szervízigényes. Tehát olcsó a fenntartása."
200 ezerért ilyet nem fogsz kapni. 200 ezerért kizárólag valami ócska, régi tragacsot kapsz, de azok sokat fogyasztanak, sok baj van velük, így drága a fentartásuk. Max talán egy nagyon régi suzuki swift, de azok az autók önmagában rakás fosok. Pár százezerrel többet szánsz rá, abból már kijön egy Toyota Carina, Avensis, F Astra, Mitsubishi Galant, Colt, stb.
2/25 A kérdező kommentje:
Oké-oké, nem várok csodát ennyi pénzért. Átfogalmazom a kérdést: melyik az a roncs, amelyre kevesebbet kell költeni? :)
2013. febr. 12. 00:55
3/25 anonim válasza:
Miért fosok a suzukik nekem is volt egy ezres szuzukim a toyota carinám elöt semmi baj nem volt vele csak a hosszú utakra való járás véget cseréltem le de ha let voln pénzem megtartotam voln a suzukit is igenis jókis gépek 4-5 literes fogyasztással és alacsony fentartási költségekkel
4/25 anonim válasza:
itt egy nem is olyan roncs suzuki swift
5/25 anonim válasza:
6/25 A kérdező kommentje:
A Suzuki nem is tűnik rossz választásnak. Eddig valamiért nem is gondoltam rá. Lehet az előítéletem miatt, persze ilyen összegnél ezt félre tudom tenni :) Azt tudom, a szerelők nem szeretik, mert ritkán kell hozzányúlni :D Szóval eddig köszi, jó tippet adtatok! Azért még várom a hozzászólásokat!
2013. febr. 12. 01:14
7/25 _Random válasza:
8/25 anonim válasza:
figyu ha meg veszel egy olcsóbbat rendbe szeded fékek ilyesmi egy jó darabig nem lesz velegondod a miénken mikor megvettük a féken kívűl más baja nem volt nagyon strapabíró auto én munkáskocsinak is használtam és nap mint nap utánfutóztam vele 10-12 mázsát húzot és a motorjának még a mai napig is kutya baja sincs egy ismerősöm ki megvette azótais használja pedig márn 18 éves az a szuzuki
10/25 anonim válasza:
még a 2 es golfok is olcsók csak az a baj velük hogy a legtöbb rohad sajnos és a fogyasztásuk se éppen alacsony 7L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!