Ede75 kérdése:
Milyen kis autót érdemes megvenni 200. 000, - Ft-ig?
Figyelt kérdés
Második autónak szeretnénk egyet a páromnak, de nem tudom melyik fajta lenne ideális városi szaladgáláshoz. Ami nem is fogyaszt túl sokat és nem nagyon szervízigényes. Tehát olcsó a fenntartása.2013. febr. 12. 00:18
11/25 anonim válasza:
12/25 anonim válasza:
13/25 anonim válasza:
egy ideig zastavam is volt az is jó kis gép volt
15/25 anonim válasza:
Egy ilyet esetleg:
Ha odafigyelsz és a kasznija nincs elrohadva, akkor fillérekből fenntartható.
16/25 anonim válasza:
Nekem van eladó Switfem ennyiéert, 94 decemberi, március végéig vizsgával, fehér, ajánlott köszöbcserével, de vadiúj akksival, könnyűfém felnivel, Michelin gumikkal, légterelővel, alig használva. Motor tökéletes.
17/25 A kérdező kommentje:
#16 érdekelhet a Suzuki, csak előbb el kell adnom a robogómat!
2013. febr. 12. 12:43
18/25 anonim válasza:
Sajna nekem már nincs pénzem a vizsgára és küszöbcserére, amúgy is alig használom az autót. Ha érdekel, írj, Bp-en van.
20/25 anonim válasza:
macilaci a trabantot nem gondoltad komolyan ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!