Ede75 kérdése:
Milyen kis autót érdemes megvenni 200. 000, - Ft-ig?
Figyelt kérdés
Második autónak szeretnénk egyet a páromnak, de nem tudom melyik fajta lenne ideális városi szaladgáláshoz. Ami nem is fogyaszt túl sokat és nem nagyon szervízigényes. Tehát olcsó a fenntartása.2013. febr. 12. 00:18
21/25 anonim válasza:
Mem azt márn csak vicből írtam oda tényleg és az sem fogyaszt kevessebbet mint egy suzuki azért a szuzuki csak kényelmesebb mint a trabi csak vicceltem a trabival:))
22/25 _Random válasza:
Komolyra forditva a szot. En nem vennek suzukit. Lehet, hogy olcson fenntarthato, de ettol meg a torestesztje ugyan olyan marad. Kivancsi lennek egy statisztikara, hogy a suzuki balesetek hany %-ka vegzodott halalesettel. En per pillanat egy honda civic si hatchback-et szeretnek, ebbol is a '93-as modelt. Persze ez egy kicsit tobbe kerul, mint 200e, de szerintem az lenne a legjobb, ha meg gyujtenel ra (nem pont erre, hanem altalanossagban), es idovel egy minosegileg jobb autot vennel belole.
23/25 anonim válasza:
te utolsó ezt ne nézd hány százaléka mert azért 30 százalékban suszukik járnak az utakon magyarországon és ha valaki autót akar venni az nem azért veszi hogy összetőrje én is szerettem a suzukimat csak nekem kicsivolt azért váltam meg tőle egy nagyobb dízel kocsira váltottam.
Miért a lada meg stb régi autók se erősebbek mert 0 a merevítése csak a vastag lemez ami önmagában semmit nem ér volt ladám is komplet felújítot futómű után is olyan instabíl volt az úton )0 nél hogy az borzalom volt a suzukinál nem volt ilyen gondom 120 nálse pedig nekem is a régi swiftem volt nem a mostani tipusú és azért az orosz és keletnémet csodáktól jóval erősseb és kényelmeseb.
Igenis jó kis gépek a suzukik
24/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Nem hittem volna, hogy egyszer az életbe ezt mondom, de egyelőre a Suzukit tartom ideális választásnak. Mivel kizárólag városi használatra tervezem, így a törésteszt sem annyira érdekes. Hosszabb utakra van egy G Astránk. Azért a Hondának még utána nézek, de szerintem nem olcsó az alkatrész hozzá. Azért ha valakinek még van kedve kommenteljen bátran! :)
2013. febr. 13. 22:47
25/25 anonim válasza:
A törésről anyit hogy minden kis autó törik mert azért a 7-8 mázsás autókat nem kéne egy 2 tonnás audihoz vagy egy terepjáróhoz hasonlítani mert egy bmv nek vagy audinak vagy egy nagy terepjárónak sincs esélye egy kamion ellen az így törik meg úgytörik attól füg mihez hasonlítunk egy trabihoz vagy ladához képest a szuszuki se törik úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!