Szerintetek első autónak érdemes megvenni egy suzuki swift-et?
Most fogom megvenni első autómat, és az olcsó fenntartás miatt egy ilyen suzukira gondoltam szürke színben. Mi a véleményetek megéri ilyet venni? Vagy inkább valami jobbat próbáljak meg beszerezni?
22/F
Öcsém tavaly vett egy '90-es 1.3-as Swiftet rohangálós autónak. Minden fillérekért van hozzá, egyszerű, mint egy faék, igénytelen és nem is fogyaszt rosszul ( neki igen nagy lába van, Pesten így eszik neki 7-7,5 litert ).
Ha sikerül megvenni egy nem lelakott normálisabb klímás példányt, akkor az első pár évet simán kihúzod vele. És nem mellesleg nem lesz pénztemető.
Rétegvastagság mérést? Hú gyerekek. Ahol nem bírod benyomni a lemezt, ott javították!
Én is első autónak suzukit vettem. Ne tudd meg.
Az életben csak egyszer van első autód ne egy suzukival legyen. Ez olyan mint ha a szomszéd anyósával feküdnél le. Az is gurul ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!