Érdemes venni 3évesnek pedállal hajtható kisautót? Mennyire vált be annak, aki vett gyermekének? Szeret vele játszani, vagy hamar megunta?
3 éves kisfiam sőt amár a pici is (17 hónapos) szeret autósat játszani, vagy apa ölében ülve a garázsba beállni.
Horror áron vannak a pedálos ill aksis kis autók. Gondoltam használtan talán megengedhetünk magunknak egyet.
Pedálost szeretnék, mert akkor mégis mozogna közben (tekerne) ill nem kéne plusz aksi töltő, ami használtan eléggé lutri.
Felújított moszkvicsok iszonyat árban vannak, viszont akad műanyagból is - ezekkel az autókkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Márkát, típust tudnátok ajánlani?
Mennyi idős korig jók ezek?
Pedalosbol ket traktorunk volt, meg 5-6 evesen raultek a fiuk.
A gokard tipusut viszont kiprobaltak, es nem tudtak hajtani.
Ilyen volt nekunk:
A masik nagyobb meretu volt, arrol nem talaltam kepet. :(
Talaltam hasonlot, ilyesmi volt, ez masszivabb (es regebbi) kiadasa ezeknek a jarmuveknek
Azt a fajta traktort nem ajanlom, aminel az elso kereknel van a pedal, egyszer kiprobaltak, es kibillent a kanyarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!