Akik adnak 4-6 év közötti gyermeküknek mirelit pizzát, milyen sűrűn ad gyermekének? Milyet?
Havi egyszer.
Kedvencünk a 4 sajtos:)
Ha én sütöm, akkor teszünk rá sok sonkát, kukoricát, ananászt. A gombát nem szereti.
szokott kapni, de ritkán. ő választja ki, aldiban vesszük... olyan 2-3 havonta, szalámis a kedvence.
ha itthon sütöm (tök egyszerű egyébként, én élesztőporral csinálom, 2 perc, plusz 30 percig kelesztem és 2 nagy tepsivel lesz belőle), akkor sonkát, sajtot, kukoricát és ananászt szokott magának rárakni, na meg rengeteg sajtot :)
Mi kaptunk ilyet gyerekkorunkban, kb 2-3 hetente, ha bátyám nagyon erőszakos volt akkor 3-4 napig egyhuzamban, majd újabb szünet. Én csak a sima sajtosat ettem, bátyám sonkás-sajtosat.
Nem tervezem megvonni majd én sem a gyerekeimtől, bár lehet, hogy a tésztát is inkább majd én csinálom.
Én is sajátot csinálok itthon, de ha gyerkőcök mamánál vannak, vagy néha tesóméknál, akkor többször előfordul a mirelit pizza. Bár már azt szokták a mamának is mondani, hogy inkább otthon esznek abból, amit anya készít. :))
Sima sajtosat szoktak mirelitből enni- a 4sajotsat. Ha én készítek itthon, akkor csemegekaraj, tonhal, hagyma, kukorica, gomba- stb előkerül, s mindenki kivánsága szerint készítem el.
Kb. 3 havonta veszünk egy pizzát,ha nagyon megkívánjuk épp és nincs is kedvem sütni-főzni.
Szalámis Guseppet szoktunk venni,itthon még kicsit felturbózzuk. 2,5 évesünk van,imádja. :D
Mióta tudok én is sütni, azóta egyszer vettem. Szerintem nem is fogok többet :) Nem azért, mert "jajj, mi van benne!", hanem, mert semmi íze :(
Ha nagyon megkívánom, és nincs időm sütni, akkor inkább rendelni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!