1 és 3 év közötti gyerekeddel be tudod tartani a minimum 3 percig tartó fogmosást?
2 éves és nem, kb. fél-1 percig mosom neki.
Őszintén szólva, én magam se mosom soha 3 percig a fogam. Reggel-este, 1, max. 2 perc.
nem hiszem hogy pont 3 percig kellene. Legyen alapos aztan kesz.
Vegyel egy elektromos fogkefet, azzal gyorsabb.
Nem csak a fogak mosásának az ideje számít, hanem, hogy hogyan mosod.
De ami nagyon fontos, hogy minden nap 16oan át ne érje édes a gyermek fogát.
Vagy is este 6-7 után már nem kap édeset, fogmosás, és éjszaka is csak víz. Majd reggeli után rögtön fogmosás, és egész délelött semmilyen édeset nem kap a gyermek. A legrosszabbak az édes ragados dolgok, mint banán, csokikrém, tejszelet, túrórudi. Ehet almát és lédus gyümölcsöket, vagy kiflit, felvágottat.
A fogaknak 16 órára van szükség a regenerálodáshoz.
Külföldön élek, itt tilos bölcsibe, oviba édeset vinni délelött.
ááááááá dehogy is :D szerintem nincs az a gyerek ebben a korban aki hagyja 3 percig mosatni a fogát vagy ő saját magának..... nyugi
azért most ahogy tudod neki.
Nem arra voltam kíváncsi, hogy ki mennyi időt gondol helyesnek, meg hogy alaposan meg lehet-e mosni a fentinél rövidebb idő alatt, hanem tényleg arra, hogy a legelfogadottabb 3 perces ajánlást be tudjátok-e tartani ennyi idős gyereknél.
De úgy látom, nem jellemző. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!