Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szlalom versenyre próba...

Szlalom versenyre próba céljából szerintetek menyire érdemes benevezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Facebookon láttam hogy lesz egy autós találkozó és azt írták hogy 10 ezer forintért ki lehet próbálni az ottani szlalom pályát és hogy szerintetek van értelme kipróbálni ? Még csak 1 hónapja van jogsim nem vagyok nagylegény és nincs is rá sehol helyem hogy kiprobálhassam az autómat ilyen körülmények között :D Nem az a célom hogy nyerjek vagy mit tudom én szerintem kb utolsó lennék időben ha indulnék de tök érdekes lehet iylen zárt pályán menni :D Vagy bárhol máshol van erre lehetőség ? Mert néztem a Mogyórodi pályát de oda 50 ezer forint bemenni (igaz akkor oktatást is kapsz) de azt kicsit sokkalom ! És hogy bármi lehetőség van hogy kicsit ilyen úgymond "extrémebb" dolgokat is ki tudjak valahol próbálni ? Nem akarok este Auchan parkolóban örültködni mert a végén még valakiben kárt tennék de egy ilyen zárt pályás helyre szívesen elmennék csak nem tudom hol kéne keresgélnem ! (Budapest és 100 km-es környéke érdekelne kb ) :D

#autó #szalalom
2017. jan. 5. 20:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Ohh azt elfelejtettem egy 1.4-es opel astrám van szóval semmi komoly autó ami 300 lovas és ha elcseszek valamit 200-al kisszálok az út szélére :D szeretem a kis vadállatomat nem is szívesen tenném tönkre ezért is mennék ilyen zárt pályás helyre ahol vannak mások és tudnak segíteni ha bármi lenne vagy elötte kapok valami nagyvonalakbeli gyorstalpalót hogy mivan
2017. jan. 5. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőséged, akkor simán! :) legalább jobban kifogod ismerni az autód és később goldolkodhatsz mit hibáztál akkor, és mit kellett volna csinálni. Szóval hajrá! :)
2017. jan. 5. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerencsetlen astrat ne akard mar megeroszakolni egy szlalomversennyel
2017. jan. 5. 23:23
 4/4 Donald J. Trump ***** válasza:
Ha meg tudsz felelni a kiírásnak (bukósisakot szinte mindenhol elvárnak) és nem zavar, hogy esetleg a gumibála adja a nagyobbat, akkor persze.
2017. jan. 6. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!