Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valami gond lehet a váltóval?

Valami gond lehet a váltóval?

Figyelt kérdés

Ma reggel tapasztaltam először ezt a jelenséget, -6 fokban beindítottam az autót és egy pár percig járattam a motort (max 3-4perc) aztán ahogy elindultam, mintha az automata váltónál ilyen fura, halk, recsego, ropogo hang jött volna ki belőle, meg éreztem is mikor rátettem a kezem, mintha egy nagyon minimálisan remegett volna a kar.

és még valami ami furcsa volt, hogy az autó hangja is egy kicsit másabb volt (talán hangosabb?!?) még nem tapasztaltam annyira, talán később még tudok újabbakat mondani. Most egyenlőre ezeket a hibákat vettem észre :/

Remélem nincs komoly baja, váltani egyből váltott, felfelé is meg visszafelé is, ahogy beraktam direktbe egyből indult, úgyhogy... JA ezt még kihagytam, ezeket a jelenségeket hidegen csinálta, amint mentem vele durván 500-800 métert, elmúlt a probléma.

Mi lehet a baj? :( remélem tudtok segíteni!

2017. jan. 6. 06:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megvárhatod az egy percet járatni és utána indulni, többet nem kell, de a pár másodperces hülyeségekre se hallgassál. Nekem ilyen hidegben pár másodperc alatt még az alapjáratom se tiszta...

Átment már ez is okoskodásba, a sok marha képes járatni az autót negyed órát, ami valóban baromság. De ez nem jelenti azt, hogy el se engeded a kulcsot, már rugod is rá a kuplungot, mert itt sokan már kb. ebbe a kategóriába mentek át. Járathatod picit, legtöbben életükben nem látták még mekkora sebességgel áramlik az olaj a motorban (elárulom lassan), mert ha látták volna tudnák miért nem lehet egyből elindulni vele.

2017. jan. 11. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!