Lehet a suzuki swift 1.6 gx managernek növelni a teljesítményét?
Ugyanúgy vagyok én is, mint az előző. Semmi bajom a suzukisokkal, csak az ilyen retardált trollok hozzák ki ezt belőlem. :)
Nem nézlek le, amiért első autónak Suzukid van. Nekem trabantom volt. Csak vigyázz magadra vele, és amikor teheted, cseréld le egy biztonságosabbra.
Én megveszem sztem a suzukit.mert azért 1.6os motor és 850kg.ez jo kezdésnek.
Aztán meg feljebb.gyűjtök vagy egy audira vagy egy bmw-re
Nem vettem meg.a használtautón néztem 260ezerért.jo állapotunak van irva,1.6gx/glx manager 3.
Pluss kárpit,sport kipufogo,és alufelni
Húha, gyanúsan olcsó. Meg kell nézni. Ennyiért tényleg nem kapsz jobb autót. Azt tudni kell, hogy a teljesítménnyel együtt kell élned egy szívó motornál. Nagyon költséges a szívó motor tuning, és kis eredménnyel kecsegtet, ráadásul általában a hétköznapi használhatóság rovására (feljebb tolják a nyomatékcsúcsot, ami több lóerőt jelent, de alul gyengébb lesz a motor).
Chiptuning a turbós motoroknál játszik, mert a szoftver átírásával megemelhető a turbonyomás, azaz több üzemanyag-levegő keverék juttatható a hengerbe. Típusfüggő, hogy melyik hogy bírja, illetve milyen egyéb beavatkozást igényel. Egy kolléga által fosvágennek nevezett 1.9 TDI-ből 160-180 lóerő viszonylag kis befektetéssel kihozható, és elég hosszú távon bírják. Persze valamennyi ára lesz élettartamban, ezt nehéz megmondani, mennyi. Ha nem is a motor, gyakran a hajtás alkatrészei nem bírják, megcsúszik a kuplung, eltörik a féltengely. Egyes típusoknál a sebességváltó sem bírja a többlet nyomatékot.
Általánosságban azt lehet mondani, hogy a legjobb módja a nagyobb teljesítmény elérésének, ha eladod az autót, és veszel egy olyan erőset, amilyet szeretnél. Ott minden ahhoz a teljesítményhez lesz hozzátervezve. Sajnos aki gyors autót akar, annak sok pénzt kell rááldozni.
"Általánosságban azt lehet mondani, hogy a legjobb módja a nagyobb teljesítmény elérésének, ha eladod az autót, és veszel egy olyan erőset, amilyet szeretnél."
Ezt szoktam én is mondani, jól le is pontoznak miatt.:)
Egy kolléga az opel astrából hozott ki profi tuninggal (OPC) 400 le kőrül, 14 Ezer euró körül Volt a vége. És ki tudja menddig bírja.
Akkor vesz az ember ennyiért egy M5-öt és az alapból van ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!