Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet a suzuki swift 1.6 gx...

Lehet a suzuki swift 1.6 gx managernek növelni a teljesítményét?

Figyelt kérdés
Most inkább gyorsulásra gondolok.mondjuk ha egy 90lovas tdi golf 3 akarna gyorsulni.akkor ezt az autot megverni.mert nekem a haverom egy 90lovas szivobenzines hondával lehagyott egy passatot.(1.9tdi)
2017. jan. 5. 21:30
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vagyok én is, mint az előző. Semmi bajom a suzukisokkal, csak az ilyen retardált trollok hozzák ki ezt belőlem. :)

Nem nézlek le, amiért első autónak Suzukid van. Nekem trabantom volt. Csak vigyázz magadra vele, és amikor teheted, cseréld le egy biztonságosabbra.

2017. jan. 8. 00:22
 42/54 A kérdező kommentje:

Én megveszem sztem a suzukit.mert azért 1.6os motor és 850kg.ez jo kezdésnek.

Aztán meg feljebb.gyűjtök vagy egy audira vagy egy bmw-re

2017. jan. 8. 09:30
 43/54 anonim ***** válasza:
Ja, hogy még meg sem vetted? Mennyibe kerülne? Hajlamosak kicsit túlárazni őket időnként. Nézz azért körül. Gyorsabbat talán nem kapsz ennyiért, de biztonságosabbat biztosan. Kezdő jogsival hamar meglehet a baj, ha valaki kicsit elbízza magát.
2017. jan. 8. 10:49
 44/54 A kérdező kommentje:

Nem vettem meg.a használtautón néztem 260ezerért.jo állapotunak van irva,1.6gx/glx manager 3.

Pluss kárpit,sport kipufogo,és alufelni

2017. jan. 8. 12:44
 45/54 anonim ***** válasza:

Húha, gyanúsan olcsó. Meg kell nézni. Ennyiért tényleg nem kapsz jobb autót. Azt tudni kell, hogy a teljesítménnyel együtt kell élned egy szívó motornál. Nagyon költséges a szívó motor tuning, és kis eredménnyel kecsegtet, ráadásul általában a hétköznapi használhatóság rovására (feljebb tolják a nyomatékcsúcsot, ami több lóerőt jelent, de alul gyengébb lesz a motor).

Chiptuning a turbós motoroknál játszik, mert a szoftver átírásával megemelhető a turbonyomás, azaz több üzemanyag-levegő keverék juttatható a hengerbe. Típusfüggő, hogy melyik hogy bírja, illetve milyen egyéb beavatkozást igényel. Egy kolléga által fosvágennek nevezett 1.9 TDI-ből 160-180 lóerő viszonylag kis befektetéssel kihozható, és elég hosszú távon bírják. Persze valamennyi ára lesz élettartamban, ezt nehéz megmondani, mennyi. Ha nem is a motor, gyakran a hajtás alkatrészei nem bírják, megcsúszik a kuplung, eltörik a féltengely. Egyes típusoknál a sebességváltó sem bírja a többlet nyomatékot.

Általánosságban azt lehet mondani, hogy a legjobb módja a nagyobb teljesítmény elérésének, ha eladod az autót, és veszel egy olyan erőset, amilyet szeretnél. Ott minden ahhoz a teljesítményhez lesz hozzátervezve. Sajnos aki gyors autót akar, annak sok pénzt kell rááldozni.

2017. jan. 8. 13:44
 46/54 anonim ***** válasza:

"Általánosságban azt lehet mondani, hogy a legjobb módja a nagyobb teljesítmény elérésének, ha eladod az autót, és veszel egy olyan erőset, amilyet szeretnél."

Ezt szoktam én is mondani, jól le is pontoznak miatt.:)

Egy kolléga az opel astrából hozott ki profi tuninggal (OPC) 400 le kőrül, 14 Ezer euró körül Volt a vége. És ki tudja menddig bírja.

Akkor vesz az ember ennyiért egy M5-öt és az alapból van ennyi.

2017. jan. 8. 13:50
 47/54 A kérdező kommentje:
HAt figyeljetek.atgondolva kezdoautonak nem kell gyorSnak lennie.ugyh.de az auto jo sztem.
2017. jan. 8. 17:20
 48/54 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest gyors, hogy milyen erős a karosszéria. Olcsó fenntartani, árához mérten fürge. Ennyiben kimerült az előnye. Ne csinálj vele hülyeséget, mert összetöröd magad! 50-60 km/h elég a komoly bajhoz. Ennyi pénzért nem igazán kapni jobbat. A további spórolás nem opció?
2017. jan. 8. 17:31
 49/54 A kérdező kommentje:
Még meglátjuk mi lesz.lehet spórolok egy golf 3 ra
2017. jan. 9. 18:18
 50/54 anonim ***** válasza:
Na abból jót találni is kihívás. Elég hajlamos rozsdásodni. Én azért adtam el az enyémet. Azt leszámítva jó autó volt, bár zéró élményt nyújtott, de műszakilag nagyon szolid konstrukció.
2017. jan. 9. 19:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!