Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet a suzuki swift 1.6 gx...

Lehet a suzuki swift 1.6 gx managernek növelni a teljesítményét?

Figyelt kérdés
Most inkább gyorsulásra gondolok.mondjuk ha egy 90lovas tdi golf 3 akarna gyorsulni.akkor ezt az autot megverni.mert nekem a haverom egy 90lovas szivobenzines hondával lehagyott egy passatot.(1.9tdi)
2017. jan. 5. 21:30
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

"Az ócsárolását meg az alaptalan ,demagóg közhelyekkel való lehúzását meg a hozzátok hasonló ,észnélküli emberek "

Annyi a külömbság, hogy dolgoztam susuki beszállítónál, a VW-nak 3 telephelyén is németeknél automatizálási területen, és Volt is mindkét márkából. Volt új susukija a feleségemnek, és nekem is Volt 15-éves VW.

Na a hozzátok hasonló agyatlan emberek ezeket hasonlítják össze. Egy hobbi öreg barkács autót egy nullkilométeres susukival. Nyilván a susuki megbízhatóbb.

Viszont ahol az üléseket pl. a wagonr-hez gyárják, na ott láttam, hogy a darabszám a lényeg, és nem baj hogy a hegesztők emiatt az előírt 140 amper helyett 220-szal hegesztettek, mert ők jobban tudták mint a mérnökök.

A VW-k már akkor is automata sorokon készültek.

De megyarázhatom ezt, mert ti csak addig láttok, hogy magy az, meg lehet előzni vele.

Csak hogy ezt senki Sem vitatta. A trabival is lehet.

Az is bisztos közhely, hogy a maga idejében Volt CRX hondám, ami lássuk be nem egy swift. Egy kisebb padkázás után a hátsó hídnál elkezdett az egészséges kaszni repedni, karosszériás tákolta össze. Ilyent még a legöregebb retek golfoknál Sem láttam. Kivéve ha elrohad az anyag.

De ez is biztos csak a képzelet szüleménye. Mindig is lesznek emberek akiknek a "susuki vagy a skoda az ász", és a többi márkánál "csak az emblémát kell megfizetni".

Ők azok akiknek svájcifrank meg jen hitelük van, aztán sírnak amikor rájuk verik az árfolyam romlását, mert ők ugye okosabbak voltak.:)

De nem baj. kellenek ilyenek is, különben nem működne a gazdaság.

2017. jan. 7. 12:08
 32/54 anonim ***** válasza:

*bisztos=biztos

Annyit még, hogy a wagonr arra pont jó Volt hogy elvitt a velencei tó körül bárhová, de azért Baden-Badenbe nem fájt volna mindenem, ha egy passattal vagy golffal megyek.

2017. jan. 7. 12:10
 33/54 anonim ***** válasza:
"Bisztos" autóhoz is annyira értesz,mint az íráshoz. Mondjuk ha biztonsági őr vagy,akkor megbocsátható az analfabétizmusodhoz a hülye foswagenes ,balekoklevél..
2017. jan. 7. 16:03
 34/54 anonim ***** válasza:

39#, amit azonnal korigáltam, mert elgépeltem, neked 4 órába telt felfedezni és belekötni.

Ha én biztonsági ő vagyok akkor te WC-pucoló.

2017. jan. 7. 17:15
 35/54 anonim ***** válasza:

És, 39-es személyeskedése megmutatja, hogy mely az az IQ-zéró réteg aki összehasonlítja a buzukit a polcwágennel.

De nem baj magadat égetted be, feketén fehéren ott van, hogy én észrevettem a hibám, de te lajhár módon rákattansz.

Leírom lassan:

H-a m-a-j-d o-t-t-h-o-n j-á-r-o-k, k-i t-a-k-a-r-í-t-h-a-t-o-d- a-z a-u-t-ó-m. M-o-n-d-j e-g-y á-r-a-t.

2017. jan. 7. 17:23
 36/54 anonim ***** válasza:

Utálom a volkswagent mert 96 óta nem gyártanak jó autót, de jobban utálom a 21. századi trabantost:

" kerülő autó minőségibb és elp.csáz a lámpánál . SZÉGYENEK vagytok !"

Csak úgy sugárzik a frusztráció. Főleg hogy csak a lámpánál vigécek 0-tól 50-ig. Próbálnátok egyszer 100-ról 200 ra gyorsulni.:)

Visszaolvastam a hasonló kommenteket, inkább sajnálni kéne az ilyeneket. És nem azért mert nem telik többre mint a susuki, és sufniban szereltetnek traktorszerelővel, hanem lelki szegénységük miatt.

Furkó Kálmánnak is Swift sedanja Volt, vajon ő miért nem frusztrált?

2017. jan. 7. 18:29
 37/54 anonim ***** válasza:

Swift, teljes átfedés:

https://www.youtube.com/watch?v=SkgTSaSLO6I

Polo, fél átfedés:

https://www.youtube.com/watch?v=xlH9oq0H6CY

Ha nincs elég agysejted értelmezni: A swift teljes felületű ütközésen jobban összetörik, mint a Polo fél átfedésen. És még voltam olyan jó fej, hogy nem egy nagyobb VW-t raktam ide.

A Suzukiban 60-70-nél valószínűleg meghalsz. Lehet fikázni, személyeskedni, a tények makacs dolgok. Nekem megér pár százezret az életem. Igénytelen tulajnak meg jó lesz az igénytelen autó. Én csak azt sajnálom, aki azért jár ilyennel, mert nem telik jobbra.

Fogsz majd amúgy érvelni is, vagy csak a gyűlölködő fröcsögés megy? Megint jössz a hülye hitellel. Nem is tudom... Melyik autót vették 0%-os kezdő hitellel olyan nagy számban? Ó, csak nem a Suzukikat? Mondd csak, te hitelre vetted?

Persze, minden autóval lehet előzni, ha olyanok a körülmények. Ahogy mondták, a trabanttal is lehetett, csak épp nem mindegy, hogy mennyit kell várni a megfelelő lehetőségre.

2017. jan. 7. 18:53
 38/54 anonim ***** válasza:

37# Hagyd. Felesleges. Az ilyen már csak azért Sem ad neked igazat.

(én egy másik 58-as voltam)

2017. jan. 7. 19:02
 39/54 A kérdező kommentje:
Figyeljetek.én nekem azért nincs annyi pénzem mert 18 éves vagyok.ebben az évben érettségizek.a családom nem szegény.csak alig másfél éve van jogsim és nem akarok Nagy lóerővel kezdeni.én egyetlen autómárkát sem fikázok.mindnek van előnye és hátránya.mindegyik márkábol van olyan modell ami tetszik és ami nem.ugyh nem kell ezen összekapni h melyik a jobb.
2017. jan. 7. 23:09
 40/54 anonim ***** válasza:

Ne szívd mellre kérdező. Én sosem néztem le a susukisokat, a haveromnak is altoja van. Minden autónak meg van a maga funkciója, és pl. aki vasárnaponta elmegy vele a templomba, marha lenne erre egy 535-ös BMW-t tartani, vagy phaetont.

Azt viszont nem tolerálom amikor valaki megvett valamit, és meg van győződve hogy mindenki más hülye, meg "foswágen" stb.

Én pl. mindegyik kezdő autómra kitalátam valami hasonlót mint scirocco - sírkő stb.

És nem gondoltam hogy a többi retardált akinek ladája van, akkoriban még a lada ment.

2017. jan. 8. 00:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!