Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mindenki megbánta már hogy...

Mindenki megbánta már hogy miért is nem vett erősebb autót?

Figyelt kérdés

Akár kivel beszélgetek az autójáról szinte mindig előjön pl

az egykettesek egynégyről az egynégyesek egyhatról álmodnak. 1.6 jobb lett volna. az 1.6 tulaj hát a 2.0 jobb lett volna a 0.5-1 liter mit számít.

2016. dec. 23. 11:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"272 lovas benzines,kérdés hogy mekkora súlyt visz."

Ha csak én ülök benne akkor olyan 107-109 kiló körüli súlyt :D

1700kg körül van üresen.

2016. dec. 23. 15:06
 12/20 anonim ***** válasza:

"272 lovas benzines,kérdés hogy mekkora súlyt visz."

Mindjárt kiderül, hogy a 272 lóerő is lehet kevés?

2016. dec. 23. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem, ami van tökéletesen elég mindenre, 220 lóerő, az autó üresen 1,5t, ettől több nem kell.

Városban, télvíz idején, helyi járatnak tökéletes, kis benzines autó, hamar melegszik, hamar fűt, bőrös, összkerekes egyszerű szerkezet.

2016. dec. 23. 16:20
 14/20 anonim ***** válasza:

12-est nagyon adom!!

Úgy bírom ezt én is, hogy mindenki csak a teljesítményről beszél, de pl. a tömeg vagy az alaktényező (ami légellenállás szempontjából releváns) ezek pl. sose jönnek szóba. Nem mindegy, hogy 272 Le-t egy 70 tonnás tigris tankba teszel bele, ami meg se fogsz vele moccanni kb. vagy az biciklire zerled rá, amivel meg kirepülsz a holdra. Így már érthető?? Így már érzékeli valaki, hogy mennyi a szerpe a súlynak?? És még legalább 20 másik tényezőt be lehetne ide hozni a teljesítmény mellé, ami befolyásolja az autó gyorsulását, végsebességét, bizonyos sebbességtartományokon belüli viselkedését!

2016. dec. 23. 21:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem bántam meg, tudtam jól, hogy nem akarok kicsi autót, de eleresztve se vagyok, így a szép kerek 2 literben állapodtam meg elsőre. Minden helyzetben megfelelő, jó választás volt.
2016. dec. 23. 22:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja meg amúgy, ez egy életre szóló, örökérvényű döntés lenne? Az autó csak egy használati tárgy, csakúgy mint egy fogkefe vagy pulóver, amit ha elhasználsz majd vehetsz és veszel másmilyet. 1.6 -ot, 1.9-et 3.6 -ot , első, hátsó, összkerekest, V motorosat, boxermotorosat , úgy hogy az frontmotoros, középmotoros vagy farmotoros, szóval bármit!! Miért ilyen nagy ügy ez? Majd lesz másik, miért kell ez úgy beállítani, mintha egy 80 éves ember kérdeznének a halálos ágyánál, hogy megbánta-e , hogy annak idején nem ment ki pl. Amerikába céget alapítani (?!)
2016. dec. 24. 00:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem miért lettek lepontozva a válaszok, főleg azok ami tényleg a kérdésre válaszoltak.

Ami a súlyt illeti: az átlag autók önsúlya 1200 és 1700 kiló között mozog, bár jelentős a különbség de általában még sem okoz akkora eltérést, hogy normál autóknál külön kelljen foglalkozni a súllyal is, főleg úgy, hogy a kérdés normál használatra vonatkozott, nem verseny- és pályakörülményekre illetve a várható válaszok körébe az Ambrams harckocsi sem esik bele.

Normál használatnál felesleges ezekkel foglalkozni.

2016. dec. 24. 03:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy használati tárgy, de azért sokan nem tehetik meg, hogy csak úgy kocsit cseréljenek egy kis megbánás miatt, szóval ha megunja az 1.4-et és 1.6-ot akarna, könnyen éveket várhat rá.
2016. dec. 24. 17:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Amikor úgy érzem, hogy bánom, akkor megnézem, hogy hogy áll az átlagom a spritmonitor.de-n (ott vezetem a kiadásokat) és jobb kedvre derít az 5 liter körüli átlagfogyasztás.
2016. dec. 26. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:
1.6van. 2.0 vagy inkább 2.5 kellett volna,akkor jó ötletnek tünt,de akkor nem úgy éltem ahogy most. Nem a gyorsaság miatt henem az erő,hogy ne szenvedjen a szekér.
2017. jan. 4. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!