Veletek előfordult már hogy vissza kellet jönnötök előzésnél?
Üdv !
Ma történt velem egy ilyen szitu .. öreg úr vezetett előttem nyugodtan lehetett volna menni 80 körül bármilyen autóval jó autóval a megengedett 90-et is nyugodtan hosszú egyenesbe láttam itt a nagy alkalom (ő eddig 40-50 körül csoszogott)! Elrontottam mert nem mentem rá elégé és távolról kezdtem meg az előzést és mire ode értem feltűntek szemből és az öreg úr is elkezdett gyorsítani azonnal amint meglátta hogy előzöm úgyhogy vissza kellet mennem mögé nem volt ezzel semmi probléma csak tiszta rosszul éreztem magamat hogy ezt hogy cseszhettem el .. Szóval veletek történt már hasonló ? :D még friss jogsis vagyok és még ismerkedem az autóval de ehhez kevés volt :D Baj semmi ilyesmi nem történt bőven volt helyem vissza jönni csak na .
Ne ostorozd magad, az öreg volt a hibás, akár direkt csinálta, akár figyelmetlenségből. Tilos gyorsítani olyan kocsival, aminek az előzését megkezdték.
Sőt, ha szükséges, akkor lassítással is segíteni kell a művelet befejezését.
Na még szerencséd volt. Én pár hetesen mentem rokonokhoz vidékre egy turbo hibás kis dízellel, és előzés közben vettem észre hogy 90fölé nem igen megy de már félig leelőztem az előttem levőt viszont nagyon gyorsan jöttek szemből. Az volt a szerencsém hogy akit elkezdtem előzni lefékezett és így betudtam menni elé.
Fognak még ilyesmik történni ne félj :D Én az ilyenek miatt kezdtem el egyre defenzívebben vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!