Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw Golf (2) benzines vagy dízel?

Vw Golf (2) benzines vagy dízel?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és valójában nem sokat értek az autókhoz de már nagyon régóta tetszenek a kettes golfok. Hamarosan szeretnék venni egyet. Csak nem tudom, hogy melyik lenne jobb. Igazából nem mennék vele annyira sokat, havi szinten ~200km-t. Ritkán tennék meg hosszú utakat. Szerintetek melyikkel járnék jobban?
2016. dec. 19. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kettes golfot jól meggondoltad?

Csak mert a legfiatalabb példányok is 23-24 évesek. Ráadásul kedvelt tuningautó, tehát még nehezebb megkímélt állapotút kifogni.

Valószínűleg többet lesz szervízben, mint az úton.

Havi 200 km-ért egyébként sem érdemes autót fenntartani.

Amennyiben hobbiautónak szeretnéd, akkor a fentebb írtakat vedd tárgytalannak.

Amúgy a benzinessel jobban járnál.

2016. dec. 20. 01:40
 2/5 anonim ***** válasza:

ajaj, főleg a dízelekben lehetnek már sok 100e km-ek, hajlamosak a gátrepedésre, ne vegyél ilyesmit, hacsak nincs valami nagyon profi autószerelő ismerősöd, akit magaddal viszel.

Dízellel biztosan jobban járnál, mivel keveset fogyaszt egyértelmű, csak manapság már egy 4-es golfot is rizikós megvenni, nemhogy 2-est.

2016. dec. 20. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Havi 200km-re en biciklit ajanlok,nem egy egy ilyen kivénhedt nyűgös tipust!
2016. dec. 20. 08:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem értesz hozzá és csak dísznek kell, akkor ne 25 éves autót akarj venni. Nem tudom mennyid van rá. De valószínűleg kikerekedne a szemed, hogy mennyit kell adni egy minőségileg felújított, üzembiztos darabért.

Egyébként ennyi használatra egyértelműen a benzines való, hiába megbízhatóbb, olcsóbban autózható a dízel. Egyébként korának egyik legjobb autója, de már öreg konstrukció, apróságok mindig lesznek vele. Akármennyire patika állapotút veszel

2016. dec. 20. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem értesz hozzá,és valami öreg egyszerűbb autót akarsz,amit csak nagyon ritkán használsz,akkor inkább egy japán kis szívóbenzint vegyél.

De szerintem havi 200km se a tulajnak se az autónak nem jó.

Ha meg mindneképp Golf2,akkor csak benzinest,és abból is az 1.8-as lenne a legjobb.

Dízelből maximum szívó SDI-t vennék,de az olyan lomha,hogy annál tényleg jobb a busz.

A fogyasztás egyébként teljesen lényegtelen ilyen kis távolságoknál.

2016. dec. 20. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!