Melyik a jobb? Kinek mi a véleménye? Dízel vagy benzines autód van? Milyen gyártmány, mennyire vagytok egy hullámhosszon? Lehetőség szerint a 2010-es gyártmányú járművekben gondolkodjunk, ötleteljünk.
Kiegészítés: természetesen úgy szántam , hogy a 2010-esek és az utánuk gyártottakról várok véleményeket. :)
Köszönöm!
Benzines Mazda 3.
Azért benzines, mert sokszor rövidebb távokra is használom + évi 15-20e km-nél nem megyek többet. Egyébként is már megszoktam a benzinest és szerintem akkor sem vennék dízelt, ha többet autóznék egy évben.
Pár éve elkezdtem nézegetni a japán autókat: Toyota, Nissan, de valahogy a Mazda sokkal jobban megfogott. Biztonságos (tele van légzsákkal, szép, formás) csak egy picit sokat eszik 7-9 l/100km, 1,6-os a motorja.
Én dízel párti vagyok. Az első kocsim volt benzines egy 1995-ös 1.8-as Citroen xantia nagyon jó volt csak 11-13 litert evett meg mondjuk nyomtam rendesen. Azóta csak dízelem van mert keveset eszik van nyomaték meg sokat autózom.
Volt 1997-2002 Citroen xantia,2002-2007 Mazda 6 2.0 cd(nagyon jó autó minőségi bőr és kényelem),2007-2011ford focus 1.6tdci kombi,2011-2016skoda superb 2.0 cr tdi dsg ,2016-vw passat kombi 2.0tdi
Nekem mind2 van,b5 a4 1.6benzines,és egy 320d 150pacis.
amikor minimum megyek 60km-t akkor előveszem a bmw-t,ha csak a városban futkorászok akkor az audit,igy kimélem a dieselt és "pénzt is sporolok":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!