Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus I benzines vagy...

Ford Focus I benzines vagy dízel legyen?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok. 2002-2004-es Ford Focus I autót szeretnék, de nem igazán tudom eldönteni, benzines, vagy dízel legyen. Tudnátok segíteni? Bármilyen vélemény érdekel ezzel az autóval kapcsolatban. Köszi!
2016. okt. 20. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mi lesz a felhasználás módja. Ha sokat jársz városon kívül akkor jó lehet egy dízel is.
2016. okt. 20. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyen koruban már csak benzinest vennék. De az ennél pár évvel fiatalabb tdci sem kéne 300ezer km-el.
2016. okt. 20. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
1.6 benzin elég jó.
2016. okt. 20. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:

hallotam storyt egy 2005 ös mondeóról, szintén dízel.

megvették 1.6 milláért.

a hazafelé úton (-200km) elkezdett szarakodni a kocsi, másnap megnézették hát magasnyomású pumpa lesz a ludas

csere. 200 ezer.

használták kb 1 hetet. az autó füstöl, nem indul rendesen stb. 4 befecskendező porlasztóból 2 szinte csak csöpögtet mind a 4 csere 150 ezer.

1 hónap után a kuplung egy kereszteződésbe széthullik..

kettőstömegű, kinyomócsapágy, szerkezet csere 300 ezer

Ezután nem volt gond a kocsival egy darabig, de úgy tudom nemrég az első lengécsillapítókat cserélték ki, meg a hátsó kerékcsapágyakat 100 ezerért.

Szóval szegény srác ott tart, hogy majd 2,5 misijébe van egy olyan autó ami kb most 1 millát ér.

Ja, és pöttyökben rohad a hátsó sárvédőíve...

nem mondom hogy minden ford ilyen, de engem ez is, meg az is elriaszt a fordtól hogy a szerelő haverom se tanácsolja, magának se venne azt mondja.

A dolog érdekessége hogy az ettől régebbi mondeója is van egy ismerősömnek dízel szintén az a "morcos" lámpás, kopó alkatrészeken kívül nála még nem volt baja az autónak.

kissebb elektronikai hibákkal azonban mindig szenved.

2016. okt. 21. 07:57
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es

Jaja, mint a mesében, minden elromlik egyszerre...

2016. okt. 21. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ó helló utolsó 66-os kolléga, látom a tegnapi TDI ocsmánykodás eltűnt, végre valaki töröltette. :D
2016. okt. 21. 09:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2016. okt. 21. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:

ez nem mese, nagyon pórul jártak az autóval...

és odaír5tam h nem MIND ilyen. biztosan vannak fél millo km esek csupán kötelező kopó dolgok cseréjével, de nekem ettől FORD nem kéne.

2016. okt. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!