Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól kinéző kezdő autó?

Jól kinéző kezdő autó?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lassan sikerül a jogosítványom, mindjárt 19 éves vagyok és oda kerülök, hogy autót kell választanom.

Melyik autót vásároljam meg előszőr? Legfontosabb szemppontom az lenne, hogy keveset kelljen rá költsek, ne hulljon darabokra egy év alatt, és jól nézzen ki.Nem a sok ló, meg a nyomaték érdekel engem, hanem a kinézet és a komfort.A keretem körülbelül 1000-1300 eur.Miket tudnátok ajánlani?

2016. dec. 14. 22:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon lakom fiúk. Nem feltétlenül bmw t akarok, bármilyen kis japán autó is jó, csak ne legyen ronda.
2016. dec. 15. 15:34
 12/14 veterán vas ***** válasza:

Sajnos nem jó helyen kérdezel.

Mi itt valamennyien csak és kizárólag a bajor vasakat részesítjük előnyben. Nem is ember manapság aki nem egy

"elsőgazdás, vezetett-szervízkönyves, esőt/havat nem látott, kisfogyasztású, karcmentes, bőrbelsős-klímás-rózsafakormányos, csakhétvégénhasznált autót" vásárol németből, természetesen egy nyugdíjas tanárnénitől.

/naná hogy ejurójért. ;)

2016. dec. 15. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Az nem buli, ha tanárnéni. Azok bagóznak. Az autónak pedig nemdohányzó gazdától kell a kereskedésbe kerülnie.
2016. dec. 15. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem bmw németből ha ott laksz
2016. dec. 15. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!