Niceszisz kérdése:
Kezdő vezető vagyok. Hogyan rögzülhetne az agyamban hogy tartsam be a követési távolságot?
Figyelt kérdés
Szörnyű hogy folyton elfelejtem. Mindig az előttem álló nyakára megyek.2016. dec. 10. 20:23
1/10 anonim válasza:
rögzülni fog az. pár nagy baleset és hidd el, majd beléd vésődik.
2/10 anonim válasza:
Úgy, hogy odafigyelsz rá egyfolytában aztán egy idő után hozzászoksz. Az elején ha nem jön érzésből akkor sok figyelmet igényel.
3/10 anonim válasza:
érdekes jobban figyelj oda. távokitással ez nem meggy!
4/10 anonim válasza:
Született Schumacher vagy akkor, a kezdő vezetőkre nem ez a jellemző :D
5/10 anonim válasza:
A már sok éve vezetők is pont így vezetnek, törögetik is az autóikat rendesen.
6/10 anonim válasza:
Figyelj oda rá, aztán berögződik.
Ha nem figyellsz hamar ráfutásos csatt lesz a vége
7/10 anonim válasza:
Ha belerongyolsz egy ukrán Mercibe, rommá törik az autód és az ukrán a kerékkulcsot is a hátadba rakja, na utána már tudni fogod. Vagy ha nagy létravázasba rongyolsz bele (pl egy buszba, aminek a sofőrje holttér miatt EGYÁLTALÁN nem látja, hogy mögötte vagy), akkor lehet, hogy nem is lesz több ilyen gondod, if you know what i mean...
De viccen kívül: figyelj erre oda, mert az ilyen sofőr bosszantó, valamint ön-és közveszélyes.
8/10 veterán vas válasza:
Fogadd el, hogy az előtted látható autó vonóhorga nem kompatibilis a Te autód hűtőjével. :D
9/10 anonim válasza:
Az IFA hátsó lökhárítójára rá szokták írni, hogy Fékút Vége :D
10/10 10 deka farhát válasza:
Nézegess youtube-on fedélzeti kamerás videókat. Lehetőleg olyanokat, amiben ráfutásos balesetek is vannak. Pl. a 7 Car Crash Compilation vagy a Polskie drogi c. csatornákon sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!