Most szereztem meg a jogosítványomat, milyen autókat ajánlotok nekem mint kezdő?
Kellene néhány alap adat:
Évi hány km-et mennél?
város, autópálya, főót város vegyesen (benzin vagy diesel)?
Méretileg mekkorára gondoltál( 3 ajtó, 5 ajtó, kombi, szedán)?
Mekkora összeget szántál a vásárlásra?
Évente mennyit tudnál félretenni a fenntartására (biztosítás, teljesítmény adó nélkül)?
Szerintem semmi értelme azért venni egy autót, hogy megtanuljon rajta vezetni, csak egy rakás pénzt buksz rajta. Inkább célszerű lenne hosszútávon gondolkodnod. Akár 5-6 évre előre milyen méretű, teljesítményű, autóra lenne szükséged?
Nem gyengén tudod ragozni a semmit.
Olyat vegyél amit fenn tudsz tartani (tessék ez is semmi)
Mennyi jön össze ha feltöröd a malacperselyt?
Japánt vegyél-ennyit tudok tanácsolni (e rengeteg infó láttán)
A csövesnek biciklire sem tellik, orbán meg gondolkozik reggel, hogy a full extrás a8-al menjen vagy a multivanjával.
A kettő között van sok átmenet. A suzuki swifttől az a6-os audi-ig. Amíg nem adsz meg egy keretet nem lehet javasolni semmit, mert nem tudjuk mi az, ami neked megfizethető. Illetve valamit mégis tudok javasolni, mégpedig azt, hogy ide: [link] írd be, hogy benzines, 1400 cm3 alatti és 5 ajtós és nézegesd, hogy mi az ami neked megfelelő lenne. És ha már megvan, hogy kb. mik jöhetnek szóba, akkor gyere vissza kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!