Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » HDI, TDI vagy TDCI dízel jobb?

HDI, TDI vagy TDCI dízel jobb?

Figyelt kérdés
Melyik jobb?
2010. máj. 2. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ahogy már az elején írta valaki a HDI,CRDI vagy mondhatnánk TDCI,dCI,CDI,DDS stb. mind ugyanazzal a közös nyomócsöves technikával más kifejezéssel "common rail" működik, míg ezzel szemben a TDI egy jól kiforrott alapon nyugszik és az Audinál már bizonyított. Tény, hogy keveset fogyasztanak.
2010. máj. 2. 23:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Mindegyik rákkeltő.
2011. jan. 25. 15:30
 13/15 A kérdező kommentje:

szerintem HDI meg a JTD a nyerő

De ha neked a pd-tdi a kedvenced, mert szeretnéd ápolni a kapcsolatod a szervizesekkel akkor az a nyerő :)

2011. jan. 25. 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a sima tdi a tuti jól kiforrott bevált technika és az ujjabb jtd,hdi motorok nem bírnak ki annyit és a javíttatás is sokkal többe kerül.

JTD-t azért sem vennék mert olasz kocsikba van beszerelve,aki sokat akar járni szerelőhöz az vegyen olaszt,láttam már vagy 5 jtd motrot alfákban és mind szép olajos volt és gyakran volt szerelőhöz is hordva.

HDI na az meg francia szintén nem gyártanak tartós autókat és még csak nem is olcsók.

PDTDI hát az sem a legjobb ezzel befürdött a vw.

Mi egy 10 éves skoda octáviát vettünk 1,9tdi ha szépen járja az ember 4-5 liter között fogyaszt,de másként sem megy 6 liter fölé,persze mindent lehet de egy dizel autó nem arra van,hogy széthajtsák.

Több okból is az octviát választottuk az ára ellenére ami drágább egy hasonló korú A4,A6,GOLF vagy PASSAT-nál.Először az 1,9-es TDI 90 lovas nagyon bevált technika simán elmegy félmillió kilométer fölött másrészt utána néztünk a széria hibáknak és az OCTAVIA volt a legjobb választás,mert a legmegbízhatóbb autók közé tartozik,egyedül az orra problémás mert csak 12 centire van a földtől,persze egyedi hibák mindíg adódhatnak,de általánosságban az egyik legmegbízhatóbb autó és olcsóbb az alkatrész bele mint a japán kicsikba,amik ilyen korban már szintén elromlanak,na nem pont a motruk de azon kívül minden más.

2011. máj. 1. 08:26
 15/15 anonim válasza:
Neked egy 1.9 TDI motros Golf 4esem van. 500.000 km és még semmi sehol probléma. A turbója is tökéletes és úgy húz mint állat. Én TDI-re szavazok. De igazából ez attól is függ h milyen autóról beszélsz, mert a németek TDI je ütös viszont nem biztos ez más márkáknál
2014. jan. 9. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!