Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda felicia 1999-es benzines...

Skoda felicia 1999-es benzines vagy dízel jobb? Megbízhatóság, költségek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

1,3 LXI Feliciánk van.

Nagyon megbízható, egyedül az elektronikával van kicsi gubanc (elektromos ablak rakoncátlankodik), de azon kívül minden rendben.

Mivel én most szereztem jogsit, eddig csak édesanyám törődött a kocsival, és 7 évig ki lett hagyva az olajcsere, és semmi baja nem történt, ment tovább rendesen.

Szerintem jó autó, sok embernek van és panaszt még nem hallottam rá.

Az hogy benzin vagy dízel szubjektív, benzinessel van csak tapasztalatom, dízel lehet könnyebben romlik.

17/F

2011. jan. 25. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk 99-es 1,6-os benzines GLX Feliciánk volt, tavaly lett eladva, de olyan komolyabb baja sosem volt pedig az első kb 5 év alatt nagyon el volt hanyagolva a kocsi az első tulajánál. Mis is 5 évíg használtuk, mindenhova elvitt, sosem hagyott ott.
2011. jan. 25. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Dízelről tapasztalatok?
2011. jan. 25. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A dízeles nem jó! Nekünk van 1 feliciánk meg 1 opelünk és a felicia 1.9 dízel az opel 2.0 benzin és azt hinné az ember hogy nem olyan sok a különbség a 2 motor között, de az 1.9 dízel motorba alig van 60 lóerő ami szánalmas nagyon gyenge kb olyan mint egy maruti motorja ráadásul a végsebessége csak 150km/h vagyis az utópályán nem tudsz vele menni 130-al kényelmesen mert haldoklik a motor szóval szerintem a benzines a jobb!
2011. máj. 3. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
ja és még annyit hogy csak aksit kellett venni eddig és talán annyi az előnye hogy nagyon könnyű vezetni szinte nem lehet lefullasztani
2011. máj. 3. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!