Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » HDI, TDI vagy TDCI dízel jobb?

HDI, TDI vagy TDCI dízel jobb?

Figyelt kérdés
Melyik jobb?
2010. máj. 2. 13:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A "sima" TDI egy régi technika. A HDI, TDCI, CRDI, JTD, az "újabb" TDI pedig ugyanarra a technikára épülő, de különböző gyártók által előállított modern dízelmotorokat takar. Nincs egyértelműen "a" legjobb. Állítólag a Peugeot dízelje most az egyik legjobb (HDI). Talán nem véletlen, hogy ez a motor kerül egyes BMW-kbe és Volvokba is.
2010. máj. 2. 13:31
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a HDI a szerelőnk szerint is. Nemhiába vettünk egy Peugeot Expert 2.0 HDI-t csütörtökön. Eddig benzin pártiak voltam, de ez nagyon jó autó. fizethetem majd a sok csekket gyorshajtásért is. :) Nem érezni a sebességet benne. 50 nél olyan mintha 30-al menne az ember.

Szerintem HDi!!!

2010. máj. 2. 13:41
 3/15 A kérdező kommentje:
hallottam olyat ezen az oldalon, hogy a szelep elromlik a motorban és ez 80ezerbe kerülne nekem. ez igaz hogy elromlik a szelep?vagy ez csak 1 a 100 küzöl?
2010. máj. 2. 13:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a HDI, a CRDI és a PDTDI
2010. máj. 2. 14:09
 5/15 anonim ***** válasza:
én még nem hallottam ilyet. azt hallottam hogy fel tud forrósodni az üzemenyagtank mert mellette megy el valami cső ami forró.
2010. máj. 2. 16:44
 6/15 anonim válasza:
hát attól függ mit szeretnél,ha egy egyszerű autót ami nem szarik be 3 év után akkor TDI régi cumó de megbízhaTÓBB mint a többi elektromos izé..nekünk benzines van de gyujtás nélkül még a duda sem működik :D
2010. máj. 2. 17:23
 7/15 anonim ***** válasza:
BMW-be HDI????????Te valamit nagyon benéztél!!!!:))))Az tény hogy a két gyár kóperál benzinest kis köbcentiben(MINI)de a dízel BMW olyan messze van a Hdi-hez, mint Makó Jeruzsálemhez....
2010. máj. 2. 17:41
 8/15 anonim ***** válasza:

hogyan lenne a BMW-ben Peugeot motor???

Együtt fejlesztenek kis benzineseket, de azokat a Mini vagy a franciák kapják

A BNW-ben sosem volt Francia motor.

Légyszíves mielőtt okoskodsz kicsit olvass utána

2010. máj. 2. 18:28
 9/15 anonim ***** válasza:
mégis hasznosabb válaszokat ad mint ti -.-"
2010. máj. 2. 19:02
 10/15 anonim ***** válasza:
nekem FORD C-MAX 2.0TDCI-vanNagyon jól megy és nagyon erős.5-6 liter között fogyaszt.semmi bajom nem volt vele eddig.
2010. máj. 2. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!