Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó érné még jobban?

Milyen autó érné még jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Venni szeretnék egy autót. Az eddigi kiszemeltek egy audi a3 és a4 mindkettő 2000es évjárat körüli. Melyik lenne a jobb?

Nem tudom azt sem hogy dizel vagy benzin lenne a jobb. Heti kétszer mennék vele egyben 80kmt, meg nyáron használnám néha hosszabb távra,amugy meg ilyen 5-6 km város. Az a3 bol 1.9tdi vagy 1.6 benzin, a4 ből pedig 1.9tdi és 1.8 benzin. Esetleg hasonló kaliberű autót is mondhattok. A keret 1-1,1 millió ft,plusz átiás,papirok stb.

2016. dec. 11. 17:30
 1/3 Tomcatters ***** válasza:
en valami japan szivobenzint javasolnek ,annyibol ,mar kapsz jo 1.8-2.0 6 gen accordokat vagy a felsoroltak kozul az a4 1.8 benyast vennem :D heti 2x 80 km mindenfelekeppen benyas :D az nem sok :D
2016. dec. 11. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, accordot is néztem, egyik ismerősömnek van, dicséri. Hasznaltauton hogy talalom meg az adott accordokat? Milyen évjárat?
2016. dec. 11. 18:35
 3/3 Tomcatters ***** válasza:

[link]

Amugy nekem is accord van :D Megerosithetem,tenyleg jok

2016. dec. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!