Autó vásárlás előtt állok és a kiszemeltem egy 1.9-es B5 volkswagen passat. Szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni a sima 1.9 TDI-t vagy a PD TDI-t, mért én nem tudok dönteni?
Ha az a típus vagy,aki probléma esetén egyből rohan a szerelőhöz vagy a márkaszervízbe,akkor inkább ne a PD-t,mert így sokba kerülhet egyszer.
Ha viszont értesz az autókhoz,meg a VAG dízelekhez,és tudod hogyan szerezz olcsón alkatrészeket,akkor mindenképp a PD-t.
Meg egyébként is a PD-t,ha bekrepálnak a PD elemek akkor majd kicseréled őket,hisz nem azt kérdezted melyiket olcsóbb javítani,hanem hogy melyik a jobb.Hát az 1.9 PD a jobb.
Csak itt meg felmerül hogy miben jobb?
Hát pénz az lenne a PD-re is , azt tudom hogy nem olcsók a dízelek főleg a pd elem , erősebb meg jobb is.
ment mindenkinek a zöld pacsi , köszönöm.
És ilyen PD elemből hány darab van?
Kezdek mégis a Pd tdi felé húzni :)
4 db. Állapottól függően nem mindig kell cserélni az összeset, de hosszú távon ezt ajánlják a diesel szerelők.
Ami kifejezetten fontos az az olaj! Külön PD-hez valót kell használni, ha nem azt rakják bele a pd elemek idő előtt szétkopnak, és a pd elemeket működtető kábelköteget is megeszi. Ez is a vezérműtengely mellett van az olajban kb 20000 ft a ceréje.
Pd olaj: Castrol Edge TD 5w-40, Valvoline SYNPOWER MST C3 5W-40,...
9+
Nézd végig ezt 52 perc az életedből, de utána nagyon képbe leszel a működésével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!