Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó vásárlás előtt állok és...

Csabeeeeeeee kérdése:

Autó vásárlás előtt állok és a kiszemeltem egy 1.9-es B5 volkswagen passat. Szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni a sima 1.9 TDI-t vagy a PD TDI-t, mért én nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés
Akárkit kérdeztem eddig , senki sem tudott egyértelmű választ adni , vagy szidták vagy dícsérték a Pd-t és most nem tudom melyik lenne a jobb?
2016. okt. 28. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

na ez egy jó videó, de az a titanium nevű tag aki a kommentekbe írt valami eszméletlen elborult agyú egy ökör állat. tipikus példája annak aki a tvben és neten elhisz minden sz rt, majd a saját agyhalott fejében összekutyulja, és visszaokádja az emberekre, a pd motor működéséről készült régi oktatófilmnél átmegy a szabadkőművesek világirányítása és a német autóipar szidásába, a japán istenítése, miközben nem tartja magát elfogultnak és az egész keveredve mindennel. az ilyen embereknek egy ép gondolata nincs, nem is tudom hogy a sz rba tudnak ezek életben maradni a mindennapokban, hogy megy el boltba bevásárolni, hogy dolgozik naponta... b azdki a sírás kergetett majdnem azoktól a f szságokról amiket ott összehadobált... és mennyi ilyent látni a neten.

egy épkézláb pozitívum mondható el róla, hogy legalább rendesen, tagoltan, helyesen tudott írni, nem úgy mint én meg sokan mások. szóval elvileg tanult ember, értelmes. hogy a francba tud akkor ide süllyedni, csak valami agyi defekttel amire a média még rátett egy lapáttal....

2016. okt. 30. 11:07
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget , a videó az pedig nagyon hasznos volt. :)

További szép npot.

2016. okt. 30. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!