Renaultom van de nem vagyok fanatikus. Azért vettem mert olcsóbb volt mint pl egy VW.
Ha most vennék kocsit akkor valószínűleg Toyotát vennék.
2016. dec. 8. 19:08
2/21 anonim válasza:
Fanatikusnak nem nevezném maga, de Honda autóim vannak, és ha egy mód van rá a jövőben is Hondát veszek.
Egyszerűen ismerem a márkát, tudom, hogy megbízható, aránylag elérhető árban van, fürge, tedd ide - tedd oda pörgős kocsik. Én még nem csalódtam benne.
2016. dec. 8. 19:09
3/21 anonim válasza:
Audim van. Eddig semmi gond nem volt vele,van benne anyag rendesen( nek mai) és megbízható.
2016. dec. 8. 19:39
4/21 anonim válasza:
Mindegy csak japán legyen . Ok: Régi japán autókhoz fillérek az alkatrész,bármilyen ismerős sufniszervízben javítható vagy akár otthon is gyorsan ,egyszerűen ,motorikusan ,mechanikusan soha nem adják meg magukat,előbb rohad szét a kaszni . Extrából nem kell sok baromság,autó kell nekem nem fürdőszoba. Elektromos ablak ,jó fűtés ,maximum servo legyen benne ,szélsőséges esetben egy tolatóradar,a többi felesleges vezetni tudó embereknek (lásd: parkolóassziszntens,automata fékező).
2016. dec. 8. 19:41
5/21 anonim válasza:
En se vagyok fanatikus, de nalam eddig a Ford ami bevallt, azon belul pedig a Focusok, de vezettem mar Mondeot is, azzal is elegedett voltam.
2016. dec. 8. 20:30
6/21 anonim válasza:
Suzuki. Régi Grand vitara, Jimmy, gsxr 750.
2016. dec. 8. 20:38
7/21 anonim válasza:
Én igazából minden autót elismerek, a japánokat is, de be kell hogy ismernem, az utóbbi években nagy Audista lettem. De van egy régi BMW is mellette, hogy meglegyen a lelki béke.
Az Audi azért győzött nálam, mert azzal vannak a legjobb tapasztalataim, megbízhatóság, fenntarthatóság, kényelem és erő szempontjából.
2016. dec. 8. 21:37
8/21 anonim válasza:
Én se vagyok fanatikus de az (újabb) Alfák designja valahogy magával ragad. Pl. egy 159 megjelenése utánozhatatlan kívül-belül, vagy a Giulia ami formára nem olyan hatalmas durranás, de a műszaki tartalom, vezetési élmény nagyon magas szinteket képvisel. Ezek mellett pedig ritka, szerencsére nem lett hü|yegyerek autó.. Persze nem dőlök a kardomba ha kimegy 1 szenzor, vagy szilentek kellenek az 5 lengőkaros futóműbe.
Ha tartósságot, fogyasztást, megbízhatóságot, összköltséget nézném, akkor, viszont Honda.
Furcsa, de egy 8gen Civiet még ma is körbejárok. Annyira beteg a formaterv, hogy kész.
2016. dec. 9. 00:02
9/21 anonim válasza:
Fanatikusnak én sem nevezném magam. De 1994 től csak Suzukim van ,ez elérhető,megbizható,olcsón fenntartható ,egyikkel sem volt gondom.Igényeimet kielégitette,természetesen arra ügyeltem haladva a korral mindig magasabb,felszereltségü legyen .Igy a mostani fullos másik autóm Suzuki lesz
2016. dec. 11. 15:48
10/21 anonim válasza:
Elözö vagyok a sportmotorom SUZUKI Bandit,a következö motorom SUZUKI
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!