Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 500 ezerért Swift vagy Astra G?

500 ezerért Swift vagy Astra G?

Figyelt kérdés
500 ezer Ft körül autot szeretnék vásárolni. Suzuki Swift 1.3 16V szelepest vagy Opel Astra G 1.4 8v vagy 16v szelepst szeretnék. Szerintetek ilyen árba melyik autot érdemesebb megvenni? Az opel Astra tényleg nagyon eszi az olajat? A két auto fogyasztása közt menyi a különbség?

2016. nov. 29. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%
#5 nem akkora arányban mint a szopel,de ha be is szarik mennyi hozzá az alkatrész illetve mennyi javítani .. Ennyi
2016. nov. 30. 11:35
 12/17 anonim válasza:
Nekem egy 1.4-es 16v szelepes Astra g-m van, ha megfelelően karban van tartva nincs vele gond, de viszont egyre vigyázz, én hülyeségem miatt és figyelmetlenségem végett, megfőztem a motort, és 3 gyenge hónapba került mire lebirtam csapni egy bontott echotech motorra, ezt is angliából vadásztam, de ahogy előttem lévők mondták ha nem megfelelően van karbantartva olajat igen csak szereti enni, bár nekem 3 hónap alatt ha egy decit megevett akkor sokat mondok. (6-7 ezer km) esetleg ha bármi kérdésed lenne írj nyugodtan, jó pár éve használom. 98-as Astra G hatchback
2016. nov. 30. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mindenki azt dicséri ami neki van. Nekünk g astra van. 5.2-6 literes fogyasztással járkálok vele országúton, Kevés várossal. Valóban nagyon eltalált autó. Nem tudok róla rosszat írni. Mi újonnan vettük. Olajat nem eszi. 10 ezrenként olajcsere. Annyi jön ki mint amit beleöntöttünk.

Haveroméknak van egy Suzuki Swift. Az övéjük gyári hibás. KB 40 ezer km alatt megeszi a hátsó gumikat. És semmelyik szervíz nem tudott vele mit csinálni. Fogyasztása több mint az opelünknek. És kicsit gyenbébben megy.

2016. dec. 3. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:

"A Swift és az Astra közül meg egyértelműen a Swiftet,mert az legalább 750kg 86 lóerőhöz,nem 1150 75 vagy 90 lóhoz"

Opel 1.4 16 szelep. 90 ló. 1200 kg.

Egy 2007-es körüli Swift 1.3 90 ló. 1000 kg. Nem pedig 750.

Utolsó voltam.

2016. dec. 3. 12:58
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem egy kategória a kettő. Az Opel nagyobb, autószerűbb. Amelyik jobb állapotban van, azt kell megvenni. Lehetőleg ne a Suzuki legyen :-)
2016. dec. 3. 14:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt mindkettő. A swift motorikusan jó volt,keveset evett, nem kellett rá költeni, teljesen igénytelen volt mindenre, de az a kaszni, vékony ajtók, minden zaj bejön, recseg-ropog.

Az Opel Astra G egy elég jó autó, biztonságos, szép, csendbe megy, nem hallik be mindenféle zaj. Gyorsulása sem gáz. Írták fentebb, hogy eszi az olajat, ez nem az összes példányra igaz. Nekem ami volt én is olcsón vettem, az enyém nem ette, X14XE motor volt benne azaz ecotec 1.4 16v 90 hp.

Jól fekszi az utat, jó a futóműve, télen is elég jól megy a csúszós havas úton. Kuplungja és váltója nagyon könnyen kezelhető, pontos. Könnyű vezetni. A benne lévő szervó is nagyon adta. Amire figyelj oda, hogy a hátsó sárvédők hajlamosak rohadásra, főleg ebben az árkategóriába. Ha olyat találsz ami nem rozsdás, becsüld meg jól. Ki kell mosni télen a sarat a kerékjáratból, felül is a sárvédőívnél megsikálni jól. Egy kényes alkatrész az opelbe az egr szelep, az nekem többször is elromlott, azt úgy fogod látni, ha rossz, hogy torpan az autó, rángat, 2000 körüli fordulaton megtarva. Szóval érdemes a teszt úton lassan is menni, nem csak jól meghúzatva. Ha ez rossz benne az rögtön 30 e ft.

Fogyasztásban kb 1 liter különbség van a szuzuki javára.

2016. dec. 3. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:
swiftet jav. de felejtsük már el h 750 kg kb 840kg
2016. dec. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!