Opel Astra F vagy Suzuki Swift lenne optimálisabb első kocsina, egy 17 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Úgy jött össze,hogy júniusban lesz 300.000 ft-om plusz az átiratásra 40-60 ezer.
A kérdés adot.Melyik autó lenne a megfelelő választás gyakorlati helyre járáshoz?Ez napi oda-vissza 11km,esetleg 1-2 "hosszabb" túrára (100km).
Az igényeim: 7 liternél kevesebb vegyes fogyasztás
Lehetőleg ne kelljen költeni a kötelezőn kívül
Ne hagyjon ott sehol
Benzines motor
Tehát a 2 autó közül ti melyiket vennétek és mire kell figyelni a vásárláskor (mik a szokásos hibák az adott típusnál)? Ha kérhetem csak olyan írjon akinek volt/van bármelyik típus vagy esetleg mind kettő.
2016. máj. 12. 15:29
1/9 anonim válasza:
Könnyebben találsz vállalható állapotú Swiftet 300.000-ért vagy alatt, mint F Astrát. Az 1.3-as motor takarékosabb is, illetve nem rohad ANNYIRA jellemzően a SUZUKI, mint az Opel. Egyébként ami leginkább számít, az az állapot. Szerkezetileg rendbe legyen, és szépen járjon a motor. Horpadások, apró sérülések beleférnek, főleg egy első autónál.
2/9 anonim válasza:
Trabant F50! Viccet felre teve. Inkabb vegyel egy Golf 4et. 300ert is adott ki talalatot a hasznaltauto.hu 12t... 400ert meg tuti kapsz jobbat... Esetleg egy jobb allapotu Golf 3... Jobban jarsz mijt ezzel a 2 csodaval. Minosegben mindenkepp. :)
3/9 anonim válasza:
Hát mi 280ért vettünk G3-mat, és van ám vele baj dögivel. Suzuki 1.3 sedan vállalható.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos csak kizárólag 300 ezrem lenne rá,és azért nem gyüjtögetnék még 5-10 hónapig. Volkswagent én is nézegettem mivel keresztanyumnak pont egy 3-as golfja van és nagyon bejön,csak 300 ból nem kapok olyan állapotút. És az sem zavar ha a suzuki mellett döntenék hogy papírautó. Nem azért mondom mert nagy az egóm de nem hiszem hogy mostanába karambólozok,mivel minden téren óvatos vagyok! :)
2016. máj. 12. 19:54
5/9 anonim válasza:
Mindkettö jo lehet, amelyikböl találsz jobb allapotut.
6/9 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy mennyit szabad alkudni esetleg az árból álltalában ha mondjuk találok 290 ért autót? És úgy kéne előadni mintha annyira nem is kéne az autó? ;)
2016. máj. 13. 07:36
7/9 anonim válasza:
Amennyit van arcod kb. :D De reálisan 10-20 ezret lehet levinni maximum ekkora összegnél.
Leginkább azt érdemes a végére tartogatni hogy itt van ennyi kp, ha elfogadják viszed. :D
8/9 anonim válasza:
1.0-ás háromhengeres Swift lenne a legjobb, 4-5 liter a fogyasztása.
9/9 anonim válasza:
Nehogy véletlen egy lefingott Golfot vegyél. Annyi pénzért hulladékot adnak, a többi meg drágább, mint amennyit ér. 17 éves kölöknek? Simson, azt csókolom. Azt ugye senki nem hiszi el, hogy egy 20 éves kocsira nem kell majd költeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!