Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra F vagy Suzuki...

Opel Astra F vagy Suzuki Swift lenne optimálisabb első kocsina, egy 17 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Úgy jött össze,hogy júniusban lesz 300.000 ft-om plusz az átiratásra 40-60 ezer.

A kérdés adot.Melyik autó lenne a megfelelő választás gyakorlati helyre járáshoz?Ez napi oda-vissza 11km,esetleg 1-2 "hosszabb" túrára (100km).

Az igényeim: 7 liternél kevesebb vegyes fogyasztás

Lehetőleg ne kelljen költeni a kötelezőn kívül

Ne hagyjon ott sehol

Benzines motor

Tehát a 2 autó közül ti melyiket vennétek és mire kell figyelni a vásárláskor (mik a szokásos hibák az adott típusnál)? Ha kérhetem csak olyan írjon akinek volt/van bármelyik típus vagy esetleg mind kettő.

2016. máj. 12. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Könnyebben találsz vállalható állapotú Swiftet 300.000-ért vagy alatt, mint F Astrát. Az 1.3-as motor takarékosabb is, illetve nem rohad ANNYIRA jellemzően a SUZUKI, mint az Opel. Egyébként ami leginkább számít, az az állapot. Szerkezetileg rendbe legyen, és szépen járjon a motor. Horpadások, apró sérülések beleférnek, főleg egy első autónál.
2016. máj. 12. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Trabant F50! Viccet felre teve. Inkabb vegyel egy Golf 4et. 300ert is adott ki talalatot a hasznaltauto.hu 12t... 400ert meg tuti kapsz jobbat... Esetleg egy jobb allapotu Golf 3... Jobban jarsz mijt ezzel a 2 csodaval. Minosegben mindenkepp. :)
2016. máj. 12. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Hát mi 280ért vettünk G3-mat, és van ám vele baj dögivel. Suzuki 1.3 sedan vállalható.
2016. máj. 12. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos csak kizárólag 300 ezrem lenne rá,és azért nem gyüjtögetnék még 5-10 hónapig. Volkswagent én is nézegettem mivel keresztanyumnak pont egy 3-as golfja van és nagyon bejön,csak 300 ból nem kapok olyan állapotút. És az sem zavar ha a suzuki mellett döntenék hogy papírautó. Nem azért mondom mert nagy az egóm de nem hiszem hogy mostanába karambólozok,mivel minden téren óvatos vagyok! :)
2016. máj. 12. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindkettö jo lehet, amelyikböl találsz jobb allapotut.
2016. máj. 12. 21:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy mennyit szabad alkudni esetleg az árból álltalában ha mondjuk találok 290 ért autót? És úgy kéne előadni mintha annyira nem is kéne az autó? ;)
2016. máj. 13. 07:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Amennyit van arcod kb. :D De reálisan 10-20 ezret lehet levinni maximum ekkora összegnél.

Leginkább azt érdemes a végére tartogatni hogy itt van ennyi kp, ha elfogadják viszed. :D

2016. máj. 13. 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
1.0-ás háromhengeres Swift lenne a legjobb, 4-5 liter a fogyasztása.
2016. jún. 24. 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nehogy véletlen egy lefingott Golfot vegyél. Annyi pénzért hulladékot adnak, a többi meg drágább, mint amennyit ér. 17 éves kölöknek? Simson, azt csókolom. Azt ugye senki nem hiszi el, hogy egy 20 éves kocsira nem kell majd költeni?
2016. dec. 3. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!