Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » F Astra vagy Suzuki Swift?

F Astra vagy Suzuki Swift?

Figyelt kérdés
Lassan megszerzem a jogosítványt és első autónak max 300 ezerért erre a kettőre jutottam. 1.3 benzinest szeretnék jó városi fogyasztással mert a következő 1 évben futárkodni fogok és ennek függvényében szeretnék optimális választást. Nagyon max. 2-3 évig tartanám meg. Mindkettőről hallottam jót és rosszat is.

2016. ápr. 25. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
300-ért suzuki
2016. ápr. 25. 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

strapabíró mind a kettő

De a suzuki strapabíróbb:)

kevesebbet fogyaszt és kisebb a meghibásodási esély.

És kevésbé rohad mint az F astrák általában.

Egyébként 300 ért mind f astrából mind swiftből már lehet jókat venni.

A lényeg hogy jó állapotút vegyél akár melyik tipust is választasz.

Én tuti swiftet vennék

A kajafutároknak 90% ban swiftjuk van, f astrát még nem láttam egyiknél sem...

2016. ápr. 25. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Swift.
2016. ápr. 25. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Astra jobb
2016. ápr. 25. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Clio II
2016. ápr. 25. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Azt is nézd, ha megkínálsz egy táblát a swifttel, dobhatod ki az egész autót. Ugyanez Astránál annyi, hogy veszel rá egy lökhárítót.
2016. ápr. 26. 03:07
 7/10 anonim ***** válasza:

úgy kezded:.."lassan megszerzem a jogosítványt"...

nos majd akkor kérdezd. az alatt a fél-egy év alatt, mire a kezedben lesz a kártya, sok minden változik.

addig spórolj.

2016. ápr. 26. 05:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Az f astra jó autó, szerintem strapapiró autó 1 évig erdei munkához erdőbe szaladgáltunk vele, de túlélte pedig az tényleg durva...

A swift is jó kis strapabiró autó, viszont nem szeretnék vele ütközni ,bár egyikel se, az f astra kéynelmesebb szerintem, meg jobban is fog menni ha ez szempont. Rozsdára mindkettőnél figyelni kell, f astránál a csoamgtartó ajtónál illetve a üzemanyag fedél alatt nagyon, de bárhol lehet ezeknél az autóknál már rozsda...

Én f astrat vennék :)

2016. ápr. 26. 09:37
 9/10 Vida Sándor ***** válasza:
43%
Nekem f astrám van, és nagyon jó autó, de: városi futárkodásban megeszegeti a gatyádat a suzukihoz képest.
2016. ápr. 26. 19:26
 10/10 A kérdező kommentje:

A lassan szó 2 hetet takar.

Ahogy nézegettem ebben az árkategóriában a suzikból nagyobb a kínálat és mondták hogy jobban lehet nyüstölni és az alkatrészekből is sok van jó árban. Mivel benzinest még csak egyszer vezettem lehet adnék neki pár pofont az első pár napban míg ráérzek.

Kizárólag városba használnám, tehát 50-60-nál nem mennék többet vele, nagyobb távra a családban van autó.

Az Astrához jobban húz a szívem, de ez az első év nálam a lehető legnagyobb takarékoskodásról szólna.

2016. ápr. 26. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!