Melyik biztonságosabb? Opel Astra F vagy a régi Suzuki Swift?
Inkább az számít, hogy unalmas már kicsit a dolog.
Nagyon unatkozhat valaki. :D
Egy halál a régi Swift -nekem is az van- szó szerint, ha neki repül valami bogár nyáron, azonnal behorpad, szörnyű, én is lecserélném csak még keveset dolgoztam és kevés ember életét tettem jóvá ahhoz, hogy megtegyem bocs nem ismertek így panaszkodhatok -eü-dolgozó vagyok-. Meg amúgy is, a Swift városi autó, arra tökéletes, csak ha már letolnak szinte a útról és belédkötnek a menőgyerekek, hogy "mé nem mész má csicska" az egy idő után frusztráltá teszi a ember, hidd el azért a +1-2 liter többlet fogyasztásért megéri. Mondjuk a kötelezője picivel drágább lesz, de meg leszel kímélve a fenn említett helyzetektől.
Vegyél egy F Astrát, az jó. :)
Az F Astra - főleg ha olcsón veszel valami régit - az azért rohad tisztességesen. Hiába szerepelt egész jól az NCAP törésteszten, ha azóta a rozsda megette..
Ha kifogsz valami fiatalabb F Astra Classicot akkor azt még csak csak, tágasabb és biztonságosabb, mint egy Swift. Igaz ha nyergesvontatót kapsz el szemből, akkor majdnem teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!