SWIFT, F astra, vagy B corsa?
Megyik lenne leg alkalmasabb ? Első autónak szeretném. Ezeknak az utóknak viszonylag alacsonya fentartásuk, és nem olyan rosszak( szerintem )
De a típusok jó/rossz tulajdonságaira vagyok kiváncsi,
Heti kb 150 km-t járnék vele.
Tudom, a swift törik, az opel meg rohad... esetleg valami más típus is érdekelne
ilyen keves kilométerre suzuki!
az ezrest felejtsd el. 1.3 vagy 1.6
keveset eszik, olajat nem eszi, nem kényes autó. Csak kopó alkatrész csere es a többi jó ahogy van. VISZONT! nagyon kenyelmetlen hosszabb távon, nagyon alacsony, uj lengescsillapitokkak es stabilizátorokkal es leszakad a derekad ha kátyúba mész.
Az opel "komfortosabb" , magasabb az ülés , kemenyebb karosszéria (bar a Suzukinak vékony és ha csattansz vele akkor meghalsz..de aki igy ül autóba az járjon bkvval)
Opel tipushibak: kerék csapágy, ha eco motros akkor havi szinten egy flakon olajat bever, főtengely jeladó,
én ebben az árkategóriában a Suzukit választanám.
Ma már nem túl nagy pénzért lehet venni F Astra Classicot, ami alig 15 éves és egész jó állapotban van. Tágasabb, kényelmesebb, mint egy Stift vagy egy Corsa.
A Swift törik, de azért az F Astra sem egy Volvo, azt is ugyanúgy ropira töröd :D
Ha olcsó kell, akkor még ott van a WagonR+. Csúnya, de a fenntartása nem vészes és még sem 20 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!