500 ezerért Swift vagy Astra G?
ebben az árkategóriában teljesen mindegy.
amelyik jobb állapotban van és ha kettesben nyom egy padlót a tulaj szabályzásig és nem füstöl akkor oké.
Ahogy előttem mondták, melyik van jobb állapotban, bár a suzuki eléggé elnyűhetettlen, az opel, zabálja az olajat, 1000 km-t egy liter, ha ennél többet kezd enni, akkor kuka.
Van 11 éves Swift, az újabb, városba nagyon jó mászkálos autó, 10 ezrenként van benne olaj csere, 4 liter olaj megy bele, és 10 ezer után is 3-4 dl hiányzik belőle.
A másik ezek Astrák nagyon tudnak rohadni, ha nem volt jó a tulaja, a suzuki is, de több rohadt Astrát láttam, mint suzukit.
Suzuki ciki ? :D A lerohadt opeles az útszélén nem ciki te idióta? Nem tudom mire vered ,semmivel nem jobb,nem több autó a szopel mint egy suzuki sőt..
Suzukit vegyél,jól tartja az árát,ki is szolgálja,igazából az szidja csak aki hülye hozzá vagy nem volt még neki soha.Fogyasztása 5-6 ,ennél fent tarthatóbb,igénytelenebb autó nem létezik ennyi pénzért.
astra G-t nem ismerem, de a 16 szelepes ecotec motorok szívesen eszik az olajat.
1,4 8 szelepes F kombit ütöttünk évekig. Csak azért váltunk meg tőle, mert kinőttük.
"Mert még suzuki nem rohadt le soha mi ez suzuki baromság."
Senki nem mondott ilyet, tesóm is már rohadt le a suzukival, mert a 6 éves aksit a parkolóban lemerítette télen a fűtéssel, meg zene hallgatással, a barátnőjével való beszélgetéssel közben.
A másik, nagy átlagról beszélünk, mindenki szívta már meg autóval, legyen japán, vagy német, vagy amerikai. Az egyiknek jól megy, a másiknak, meg megeszi az életét.
De nagy átlagban a suzukival kevesebb baj van, mint opellal.
Láttam motorhibás Vitarát, pedig csak 2 éve van kint. De ha megnézed a nagy átlagot 1000 db 1-2 jut belőle.
2 hónapja volt egy cikk, a német szervízek bevonásával, és a vizsgahelyek bevonásával, melyik a legmegbízhatóbb autó. 10 éves autónál magasan vezet a Porsche 911, utána csak japán autók, a többi német márka, amik egy árban vannak vele, igen csak alsó harmadban voltak.
Suzuki, és abból is inkább egy Baleno-t, ne swiftet, Baleno az japán, nem gyártották magyarba, kevés van belőle, de ku***jók... :D Nekem is az van, és eléggé meg vagyok vele elégedve. Enyém: [link]
Suzuki Baleno 1.3i 4henger, 16 szelep, injectoros, benzines 88LE...... Megy mint a golyó... és ráadásul szép is, kívül, belül. :D
500 ezerért korrekt Mazda 323-t vagy Honda Civic-et kapsz,innentől nem igazán releváns se a Swift,se az Astra.
A Swift és az Astra közül meg egyértelműen a Swiftet,mert az legalább 750kg 86 lóerőhöz,nem 1150 75 vagy 90 lóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!