Hány km-nél kell cserélni Astra H-ban a vezérlést?
Figyelt kérdés
2009-es Z14XER motorrol van szo.2016. nov. 29. 11:32
1/11 anonim válasza:
Van egy szervízkönyve az autónak, vagy van fent a neten, de általában 120-140 ezer km szoktak vezérlést cserélni.
2/11 A kérdező kommentje:
A használati utasításban nincs benne, sem a szervizkönyvben.
2016. nov. 29. 11:58
4/11 anonim válasza:
"A használati utasításban nincs benne, sem a szervizkönyvben."
Akkor elvileg láncos, de azért felhívnék egy szakszervízt. Viszont, ahogy néztem a neten, ez egy igen szopóroller motor...
5/11 anonim válasza:
Láncos motornál nincs semmiféle intervallum, hanem teljesen váratlanul csak elkezd csörögni egyszer, és akkor cserélni kell. Az a baj, hogy sok autónál szinte nem is hallatszik semmi, vagy nem veszi észre a tulaj, hogy a zaj a motortól jön.
6/11 anonim válasza:
Kíváncsi lennék arra a H Astrára, amelyikben Z14XER motor van...
7/11 anonim válasza:
"Láncos motornál nincs semmiféle intervallum"
De van, ez olyan 250 ezer km és 300 ezer km köré tehető, ha megvolt a 10 ezerenkénti olajcsere el tud gurulni 350 ezerig is.
Ha 15-20 ezerenként van olajcsere, akkor ez kisebb lesz.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem, Z14XER hanem Z14XEP. Markaszervizben megvolt minden évben a szerviz, olaj kb 10-12 ezernel volt cserelve evente.
2016. nov. 29. 20:50
9/11 anonim válasza:
Igen, én írtam be először, hogy az láncos lesz, de már akkor is a XEP motorról írtam, merthogy olyan van, XER nincs. Szóval ez láncos és elvileg nem kell cserélni.
10/11 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy láncos, koszi.
4-es miért szopóroller?
2016. nov. 30. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!