NAGYON FONTOS! Honnan tudnék szerezni 2003-mas Opel Astra G 1.7 Tdi -hez gyári computer vezérlést?
Vettem egy autót... az előző tulaj chiptuning néven megváltoztatta a teljesítménygörbét... elég hülye módon, mivel az autó 3-féle tartományban mozog...
0-1750-ig semmi... nem gyorsul nem húz mintha nem lenne benne erő... ( esetleg 1500-tól egy nagyonkicsit)
1750-2500 -ig nagyon megy... ahogy eléri iszonyat megindul és nagyon jól húz... megnéztük a gyári vezérléssel nem megy ebbena tartományban így egy másik ugyanilyen astra
2500-tól kb mint egy sima gyári vezérlésű astra, bár ezen a tartományban 1x használtam egy fél év alatt...
Probléma, hogy az autószerelő vissza tudná rá tenni az eredeti vezérlést, csak nincs neki meg...
Honnét tudnám megszerezni a gyárit, vagy olyat ami alacsony fordulaton adja le az erejét?
Nagyon sürgős kérem írjatok!
Ne mezei autószerelővel akard megcsináltatni, hanem márkaszervizben.
Vagy elmész egy tuningoshoz és megmondod, hogy állítsák vissza.
Köszönöm szépen ezt a részletes, tartalmas választ, ami teljes mértékben a kérdésre válaszol...
Ha lehet akkor te pedig érettségizni menj el...:P
Nem mezei autószerelő, csak egyszerűen nincs neki ilyen...
A márkaszervíz és a tuningos pedig v 30.000 Ft-ért csinálná emg... köszi .)
30 ropi nem is olyan sok egy újraprogramozásért.
Ha mindenáron vezérlőt akarsz cserélni, keress bontóban, ott talán olcsóbban megszámítják, esetleg keress apróban törött 1,7TDi Astrát, és kérdezd meg a vezérlőt eladja-e -néha alkatrészenként kiárulnak nem javítható kocsikat.
Miféle választ akartál erre kapni?
Sok lehetőséged nincs, bontó, tuning cég, márkaszerviz.
Fogjuk meg a kis kezecskédet és sétáljunk be veled minden bontóba, vagy mi legyen?
Ezt különben épeszű ember nem a gyikról fogja helyrehozni.
Köszönöm Mr Nagytudású válaszolók!
A dolog megoldódott... nagy nehezen megkerestem az előző tulajt... Úgy volt, ahogy én gondoltam, ő állíttatta igen okos módon ilyenre... emrt ő így szerette... elkértem a papírokat stb... emgkerestem azta chipest, aki csinálta azt mondta h 35.000-ért visszarakja a gyári adatokat...
Jah és igaz, hogy kicsit érthetetlenül fogalmaztam, de nem vezérlőt szeretnék cserélni, csak a vezérlést átírni...
Ha esetleg tud valaki Pest megyében, Pesttől lehetőleg Északra olyan chiptuning-ost, aki 35.000-től olcsóbban megcsinálná, kérem jelezze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!