Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Opel Astra F GSI 2-ezres...

Az Opel Astra F GSI 2-ezres 16szelepes autónál mennyi a valószínűsége, hogyha elszakad a vezérműszíj összeveri a szelepeket illetve a vezérlést?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Nagy.
2012. dec. 28. 19:58
 2/10 A kérdező kommentje:
De ennél a C20XE motor kódos autónál nem úgy van kialakítva,hogy ne verjen bele?
2012. dec. 28. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
GSi-nél? Nagyon.
2012. dec. 28. 20:04
 4/10 A kérdező kommentje:
De a vezérműszíj nem szakadt el csak pár fog lejött róla és olyan mintha üresen járna a motor ezért nem tudom hogy szétvert e valamit
2012. dec. 28. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Azért olyan mert lesimogatott egy pár szelepet ...
2012. dec. 28. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Ha elég fog szakadt le nagyjából ugyanolyan hatása van mintha elszakadt volna. Ez nem egy Zsiguli, zsebes dugattyúkkal, a C20XE meg ha jól tévedek még az E Kadettből jön, szóval modernnek sem nevezhető, de a GSi-ben eléggé kihegyezték..

Egyébként mit értesz az alatt hogy "üresen" jár?

2012. dec. 28. 20:13
 7/10 A kérdező kommentje:
hát próbáltam indítani és nem tudom hogy most a vezérműszíj forgott el vagy mi de csak nyekergett az autó... holnap ráteszünk egy új vezérműszíjat azért érdeklődtem itt hogy hátha ne kellene levenni a hengerfejet...
2012. dec. 28. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

Ja, hogy a szar vezérműszíjjal még ráindítottál? Hátha lepuszilja a dugó a szelepeket az átugrott vezérlés miatt? Nem ez volt az év ötlete azt remélem tudod.

Új szíj rá, rendesen befokolva, esetleg ha már cseréled akkor a feszítőgörgőt sem ártana, aztán ha beindul mázli, ha nem akkor hengerfej le.

Legközelebb meg NE indíts rá ha nincs a helyén a vezérlés.

2012. dec. 28. 20:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszaitokat ha esetleg tudnátok ezzel kapcsolatban valamit mondani ne habozzatok minden válasz érdekel :) köszönöm
2012. dec. 28. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:
67%

Ráindítani szerintem is hiba volt... Próbáld a szíjcserét természetesen görgőkkel cserélni, ha beindul és nincs fura hangja akk örömödben tököncsókolod magad, ha meg beteges hangja van állítsd le,és kérj meg egy havert hogy rángasson el a legközelebbi szervízig.

De hogy a kérdésedre is választ adjak: Nem 100% hogy tönkrement valami is...Sztem olyan 50 50 % ...

Remélem szerencséd lesz! :)

2012. dec. 28. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!