Van egy opel astra classic 2 tipusú autónk, és ha erősebben megnyomom a féket megcsúsznak a kerekek száraz úton is, miért?
ABS probléma...
Első kérdés.. Nem lett ráhúzva menetközbe a kézifék?
Mert az ki tudja csinálni az ABS-t
Nem hiszem hogy egy 5 éves autón az elektronika adná meg magát. ha 20 éves lenne akkor talán de 5 évesnél kicsi rá az esély. Azért nézd meg nem csúszott e szét vagy nem vágta e el valami az abs vezetékeit. Ha levszed a kereket a féknyereghez menni kell 2 vezetéknek. az egyik a kemény olajcső (fém) a másik az abs vezetékei. (lágy gumicsöbe)
Ha ott minden oké akkor még esetleg az elektronika compjúter dobozába lehet baj.
Ha hibás lenne az ABS világítana az arcodba a hibajelző !
Világít ?
ahaa, és mi adhatja a zörgő hangot?? jégen is ha elkezd csúszni zörgő hangot ad, de elég hangosat, régebben nem léptem rá sose így a fékre szóval nem is próbáltam h hogyan működik csak mostanában, meg volt h egy kereszteződésnél fékeztem, picit havas volt az út, és ott is beblokkolt, jégen se szabadna blokkolnia igaz??
téligumi van rajta, meg nem tudom mik, és zörögnek a kerekek vagy nem tudom mi, elöl tárcsafék hétul dobfékes, a műszerfalon meg nem világít semmi miután beindítottam csak a benzinszint jelző XD de az mindig, ha gyújtásra teszem akkor pár mp-ig felvilágít sokminden, pl biztonsági öv jelző, meg kiírja h abs, meg sok hülyeséget kiír, ha gyujtáson van, de ha bendítottam minden lámpa kialszik, ja meg az olajnyomás szokott világítani gyujtáson meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!