Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s50b elméletileg nem...

Simson s50b elméletileg nem kap benzint tők száraz a gyertya szét szedtem a karbi alját kipucoltam ugyan ojan megy egy darabig aztán leáll mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogyha mész a motorral, utána nem kell hogy tocsogjon a gyertya a benzinben... Ha levett gyújtással próbálod berúgni, akkor pár rúgás után már nedves a gyertya jó esetben.

Szóval mész a motorral és egyszer csak leáll. Hogyan? Olyan mintha kifogyna a benzin? (hörgő hang és elkezd lassulni) Vagy pontosan mi történik?

2012. okt. 20. 10:13
 2/6 A kérdező kommentje:
pontosan megy egy darabig és utanna elmegy az ereje nem porog fel a motor lehorog
2012. okt. 20. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Utána el tudod indítani?

Nem lehet hogy eltömődött valahol a szűrő, mondjuk a benzincsapnál, vagy ha van a benzincsőben külön, akkor az? Nem teljesen, csak nem bír elég benzin lefolyni.

2012. okt. 20. 11:52
 4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom beindittani csak betolással max ha kihül
2012. okt. 20. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Olyan, ugyanolyan!

Első körben én megnézném a tűszelepet, mert lehet, hogy akadozik, vagy el van tömődve. Előtte próbálj menni egy kört levett tanksapkával, mert akkor se kap eleget, ha a tanksapka szellőzője eldugult!

Természetesen lehet benzincsap hiba is, és a tank alján összegyűlt szemét is!

Szépen sorban végig kell vizsgálni mindent!

2012. okt. 20. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:
már probáltam a levett tanksapkát nem vált be legtisztább elviszem szerelöhöz azért kösz
2012. okt. 20. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!