Megéri venni Tauris, Kymco, Capirelli, Motorro, Keeway stb. márkájú robogót venni! Ezek nem annyira gagyik?! Yamaha Aeroxra nincs pénzem!
NEM SZERETNÉK SENKIT SEM MEGSÉRTENI, AKINEK A FENT EMLÍTETT ROBIJA VAN. ELŐRE IS ELNÉZÉST, DE EZ A SAJÁT ÁLLÁSPONTOM.
12 éve robogózok és motorozok egy időben szállítottam is be robogókat külföldről, de az tuti, hogy ezeket a koreai motorokat nem szabad megvenni. NINCS SZERVÍZHÁTTERÜK sem normális, persze van kivétel, de van itt olyan kérdező a gyiken, aki sehol sem talál alkatrészt az ilyen-olyan koreai robijához. A aerox pl egy penge moci, de ha javasolhatom vegyél malagutit. F12 F15 a legjobbak. Az olaszok nagyon tudnak robogót építeni, igaz a japánok is, de az olasz használt robogók elérhetőbbek a kis pénztárcával rendelkezőknek.
Sajnálom ha valakit megbántottam a nézeteimmel, de én se a levegőböl vettem az infóimat.
Nem éri meg!
Olasz vagy japán, azok robogók
(Aprilia, Malaguti Yamaha, Suzuki, Honda, Piaggio)
Nekem is Tauris Fiera-m van azt nagyon zsír, Aprilia SR 50-ent ott hagyta!!! Csak ajánlani tom!
Szervízháttér?
A Taurisnak Graz-ban a szervízközpontja, minden beszerezhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!