Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha bws 3aa milyen robogó?

Yamaha bws 3aa milyen robogó?

Figyelt kérdés
Konkrétan a 3aa kódjelű robogó érdekel, mert neten alig találni infókat. Ahogy elnézem az ülés kisebb mint a sima bws nek, de ezenkívül van még valami különbség? Jó robogó?
2011. dec. 3. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Én beírtam a googliba, hogy Yamaha bws 3aa. És egyiknek ezt a képet dobta:

[link]

Nekem pontosan ilyen robogóm volt. BWS for urban sport. (Nem tudom, hogy erre gondoltál-e Te is)

Én teljesen meg voltam vele elégedve, hihetetlen erős robogó. Olyan emelkedőkre felvitt, hogy az nem igaz. (Nem kíméltem) Viszont a vége max 40-45km/h volt. Az indítással elég sok gond volt, ezt több szerelő sem tudta orvosolni.

Ha ez az a motor amire gondolsz és érdekelne még valami, akkor írj. Ha tudok segítek szívesen.

2011. dec. 5. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Helo. Igen ez az. Közben szereztem is 1 ilyet, csak piros fehér színben. A motor az tényleg erős, kicsit jobban húztam a kelleténél majdnem hátraestem úgy megrántott XD. Egyébként max 60 at hoztam ki belőle. Az alapjárattal csinálni kell majd valamit mert nagyon alacsony, épphogy nem fullad, de az is megtörtént.
2011. dec. 6. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Jah 1 valami zavar, hogy a tank az csak 3,5 literes. Nagyjából 60km tudok ennyivel menni.
2011. dec. 6. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
nah, gratulálok. :) Jaja, tényleg elég kicsit. Csavarozz fel hátra, két oldalra 1-1 marmon kannát, aztán had szóljon. :)
2011. dec. 6. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!