Az autókon a "TDI" felirat mit jelent?
"Füstöl,világbotrány áll.körülötte,átbaxták a hülye agyatokat,kerreg mint a traktor,szívjuk."
Jaja, vicces, hogy ilyen marhaságok miatt van "világbotrány", de az olyan autóknál, ahol beragad a gázpedál, megöl a légzsák, meg ilyenek, ott semmi gond sincs :)
Odajönnek egy átlagos dízel kérdéshez szándékos provokáció és b_szakodás miatt, elkezdenek fosvágenezni, szarozni, barmozni embereket úgy hogy mi még meg se szólaltunk, vissza lehet nyugodtan nézni ki kezdte el az egészet. Majd ha valaki rájuk szól, mert felb_sszák ezek a hülyék, még ők háborodnak fel meg kikérik maguknak.
A magad fajta meg is érdemli, ha egy szmúkendsármos elétek megy és rátokb_sz hat köbméter kormot.
Mellesleg jól ráb_sztál az életleírásommal ugyanis
-nem dízelem van
-nem hitelre vettem
-nem német
-és kocsim sincs mert motorral járok
De azért ügyes próbálkozás volt körbeírni engem, csak ahogy az várható volt semmit nem találtál el.
Én meg veled ellentétben nem megyek oda minden kérdés alá durrogni meg nagypofáskodni fikázni, ahogy azt te csinálod, és én képes vagyok felfogni a két technológia közötti különbséget, az előnyeit, hátrányait, és tudom, hogy nem a dízel lesz szar azért mert itthon trehány tróger szarokkal járnak meg szmúkendsármmal.
Lehet hogy nem tetszik, de nem csak itthon, egész európában a kocsik fele dízel, amerikában is brutális ugrásnak indult a számuk, úgyhogy szívjad csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!