Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autókon a "TDI" felirat...

Az autókon a "TDI" felirat mit jelent?

Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 17:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
6%
Na és csodálkoznak a lúzerek h mindenki utálja őket. Egy rendes benzines autó fele annyi mocskot áraszt ki minta ti fostaligátok. Milyen észérv kell még,gyökér? Nem elég h túlfüstölsz a szaroddal egy kamazt? Több rák jön a füstwágenedből mint a benzinesből,csak hülye vagy,elfogult vagy,rájöttél h szart sóztak rád,és még az emissziós botrány is a nyakadon. Megértem a kisebbségi érzésedet,de legalább csöndbe maradnál. Takaródjatok a traktorjaitokkal,és nem azért nem engedlek magam elé mert "bunkó" vagyok,csak nem fogom szívni a szarodat amit a níímet piacon rádsózott az első tróger és azt hiszed autóban ülsz.
2016. okt. 20. 19:43
 22/37 anonim ***** válasza:
9%
na,mi az isten jó ebbe? [link]
2016. okt. 20. 19:48
 23/37 anonim ***** válasza:
88%
Magatokból csináltok hülyét ember, 100-ból 1 TDI ilyen kormolós, vagy smoke and charmos, és akkor ti már csak ezzel tudtok jönni? A kérdező megkérdezte, hogy mi az a TDI, és akkor itt nyomjátok a szokásos unalmas dumát, hogy a dízel az szennyeezőőőő, de a benzines ionizált levegőt nyom ki, és megköti a széndioxidot.....
2016. okt. 20. 21:11
 24/37 anonim ***** válasza:
Csak egy utolsó senkiházi suttyó paraszt áll neki barmozni meg gyökerezni és olyan trehány semmirekellő stílusban beszélni, mint a magadfajta, és még épkézláb ellenvéleményt se képes egy vitában felmutatni. Takarodj aludni inkább.
2016. okt. 20. 22:20
 25/37 anonim ***** válasza:
10%
Az utolsó senkiházi az te vagy te büdös patkány ! Ne az én levegőm szard tele,rohanj a hiteledért h kihozhasd a legszarabb mocskot te paraszt !
2016. okt. 21. 09:14
 26/37 anonim ***** válasza:
40%
100-1 ilyen? Akkor te hatványozottan igaz h hülye vagy,egy igazi okleveles fax.. Napi 20 ilyen kormos szart nem látok akkor egyet sem . Milyen érvek kellenek még? Füstöl,világbotrány áll.körülötte,átbaxták a hülye agyatokat,kerreg mint a traktor,szívjuk. Egy ilyen szutyok kitesz 4 benzinest káros szempontból. Sok madár,mindegyiket a szarja után kéne kötni.. Traktoros hülyegyerek sportautóst játszik de még ki se fizette ..
2016. okt. 21. 09:25
 27/37 anonim ***** válasza:

"Füstöl,világbotrány áll.körülötte,átbaxták a hülye agyatokat,kerreg mint a traktor,szívjuk."

Jaja, vicces, hogy ilyen marhaságok miatt van "világbotrány", de az olyan autóknál, ahol beragad a gázpedál, megöl a légzsák, meg ilyenek, ott semmi gond sincs :)

2016. okt. 21. 10:02
 28/37 anonim ***** válasza:
Emberek, hát lesz itt verekedés vagy lövöldözés?
2016. okt. 22. 11:59
 29/37 anonim ***** válasza:

Odajönnek egy átlagos dízel kérdéshez szándékos provokáció és b_szakodás miatt, elkezdenek fosvágenezni, szarozni, barmozni embereket úgy hogy mi még meg se szólaltunk, vissza lehet nyugodtan nézni ki kezdte el az egészet. Majd ha valaki rájuk szól, mert felb_sszák ezek a hülyék, még ők háborodnak fel meg kikérik maguknak.

A magad fajta meg is érdemli, ha egy szmúkendsármos elétek megy és rátokb_sz hat köbméter kormot.

Mellesleg jól ráb_sztál az életleírásommal ugyanis

-nem dízelem van

-nem hitelre vettem

-nem német

-és kocsim sincs mert motorral járok

De azért ügyes próbálkozás volt körbeírni engem, csak ahogy az várható volt semmit nem találtál el.

Én meg veled ellentétben nem megyek oda minden kérdés alá durrogni meg nagypofáskodni fikázni, ahogy azt te csinálod, és én képes vagyok felfogni a két technológia közötti különbséget, az előnyeit, hátrányait, és tudom, hogy nem a dízel lesz szar azért mert itthon trehány tróger szarokkal járnak meg szmúkendsármmal.

Lehet hogy nem tetszik, de nem csak itthon, egész európában a kocsik fele dízel, amerikában is brutális ugrásnak indult a számuk, úgyhogy szívjad csak.

2016. okt. 22. 21:08
 30/37 anonim ***** válasza:
Mellesleg verheted magad a VW balhéra, megsúgom mindegyik gyártó kamuzik a környezetvédelmi normákkal, mert azok tarthatatlanok normális körülmények között, bár kétlem hogy te jártas lennél ennyire a motortechnológiában, úgyhogy nem is állok neki részletezni, de jobb ha tudod a fejlődés és az előírt normák évről évre, nem képesek egymást követni, tehát valahol csalni kell és az a motor lesz. Csak a VW épp lebukott a többi meg nem, ezek után meg nem is fognak mert odafigyelnek rá, hogy nagyobb sunyiban menjen.
2016. okt. 22. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!