Golf III / Vento óratekerés avagy, visszatekert órával "visszajön-e " a total felirat?
Figyelt kérdés
Több forrás szerint a Golf III / Vento km órája 300.000 km-ig számol, utána nulláz és eltűnik a korábban látott "total" felirat.
Az volna a kérdésem, aki látott már ilyet, ha visszatekerik az órát 300 e km alá, visszajön e a felirat, vagy nem?
Köszönöm a válaszokat!
(Igen tudom, hogy nem a futott km számít, pusztán érdekel)
2016. febr. 10. 08:08
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem addig jelzi, én ilyenről nem hallottam. De visszatekerheted ha tényleg azt írja ki, de szerintem inkább várd ki, hogy kiirja,bar szerintem nem fogja.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem én akarom visszatekerni, csak érdekel. Ha pl hahun nézel eladó Golfokat, és van fotó a km óráról, van ahol írja a total feliratot, valahol nem.
2016. febr. 10. 08:54
3/3 anonim válasza:
300 után eltűnik a felirat és úgy tudom az állítgatás sem hozza vissza. Egy tippem azért van. Mikor "kevés" kilométeres autót nézel, közelről vedd szemügyre a kormánykereket, a váltót, bajuszkapcsolókat és a többi kapcsolót. Nagyon tudnak árulkodni. A kormánykerékről először az apró repedezett minta tűnik el, aztán el kezd simulni, végül valódi repedések jelennek meg rajta. Váltó dettó. Kapcsolók, simulnak, fényesednek, aztán kopik a piktogram. Ezekről üvölt általában, hogy a kocsiban nem 70-100-120 ezer van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!