Az autókon a "TDI" felirat mit jelent?
Gratulálok a sok marhának aki csak fikázni tud, meg egyúttal gratulálok a sok kormolós tuning hülyegyereknek is akik elérték, hogy az emberek ennyire utálják a dízelt, azért mert van pár barom aki szerint menő ha kormol vagy épp +10 lóerő miatt kormoltatja szarrá a normális tiszta tuning helyett.
Amúgy meg Turbocharged Direct Injection, a VW konszern védjegye alatt is áll egyúttal, tehát a csoporton kívül más autón nem láthatod.
Röviden összefoglalva egy közvetlen a hengerbe fecskendező inkjektort takar, illetve a turbófeltöltőt. Az előkamra elhagyásával, az így könnyebben beáramló levegővel és a turbónyomás emelésével értek el áttörő eredményeket a dízelek terén, bár eleinte az adagolós verziók nem voltak túl acélosak, de később a PD majd utána a közös nyomócsöves rendszerrel jó lett. Szóval lehet fikázni, de ez a "szar" csinált használható dízelt a dízelből itt Európában.
Már megint a tudatlanság jön belőletek, azért kormol mert a balf_sz gazdája nem hajlandó megcsináltatni a porlasztókat, e szivattyút, a DPF-et, inkább megy vele szaron vagy ki is belezi inkább a kipufogót. És olyanok akiknek ráadásul pénze is lenne rá. Én is látom a kormoló Passatokat, de nem a technológia lesz fos azért mert trehányak használják.
Attól meg hogy a benzines nem kormol, még azokat is ugyanúgy használják szaron és károsak azok is, nem szagoltatok ti még igazán büdös benzinest akkor...
15-ös
Igen, ugyanis ezen az oldalon valamiért rendkívül magas a dízelautó utálók aránya, és még ettől is magasabb a TDI utálók száma. Ide kár is kiírni bármilyen dízellel kapcsolatos kérdést :D
Apámnak tdi-je van, a világon semmi baja, mármint nem kormol.
Sajnos a sok szmókendsármos idióta kis kötsög miatt az embernek már automatikusan hányingere lesz, ha meghallja, hogy tdi...... :(
És igen, sajnos elég sokszor azt jelenti, hogy "egy idióta vagyok, aki menőnek érzi magát, ha okádék fekete rákot ont a kocsim :333 "
Tisztelet a kivételnek...
Te se vagy különb a benzines autódban mint a sok idióta a füstölgő dízelben, lebarmozol vadidegen embereket, ész nélkül fikázol és egy épkézláb gondolatmeneted sincs mellé amivel alá tudnád támasztani normálisan a mondanivalód, miért kell csodálkozni, hogy megy a piros kezezés vadul.
Eleve a kérdés az volt mit jelent a három betű, de a fikázók rögtön idejöttek, gratulálok a benzineseknek, megmutatják mire képesek. Legalább jó tudni, hogy nem csak mi dízelesek szopjuk a fszt a szmúkosok miatt, titeket is ugyanúgy hülyének néz a fél világ a szándékos balhégenerálás miatt.
De már abba se vagyok biztos, hogy maga a kérdés nem-e direkt ezért lett kiírva, mert tudták hogy ez lesz alatta.
Kedves emberek. Ez csak egy egyszerű kérdés volt egy ilyen dolgokban járatlan valakitől. :) Nekem nincs TDI kocsim, csak egy előttem haladó kocsin volt ez a jelzés. Én meg nem tudtam mi az.
Nem akartam hitvitát kirobbantani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!