Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autókon a "TDI" felirat...

Az autókon a "TDI" felirat mit jelent?

Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 17:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

Gratulálok a sok marhának aki csak fikázni tud, meg egyúttal gratulálok a sok kormolós tuning hülyegyereknek is akik elérték, hogy az emberek ennyire utálják a dízelt, azért mert van pár barom aki szerint menő ha kormol vagy épp +10 lóerő miatt kormoltatja szarrá a normális tiszta tuning helyett.

Amúgy meg Turbocharged Direct Injection, a VW konszern védjegye alatt is áll egyúttal, tehát a csoporton kívül más autón nem láthatod.

Röviden összefoglalva egy közvetlen a hengerbe fecskendező inkjektort takar, illetve a turbófeltöltőt. Az előkamra elhagyásával, az így könnyebben beáramló levegővel és a turbónyomás emelésével értek el áttörő eredményeket a dízelek terén, bár eleinte az adagolós verziók nem voltak túl acélosak, de később a PD majd utána a közös nyomócsöves rendszerrel jó lett. Szóval lehet fikázni, de ez a "szar" csinált használható dízelt a dízelből itt Európában.

2016. okt. 19. 21:13
 12/37 anonim ***** válasza:
5%
Majd nem fogom utálni te barom ha nem a rákot szívom mögötte ameddig nem tudom megelőzni a szemétláda utakra nem való füstwágenedet. Undorító mocsok az összes,az a marha aki még mindig traktort akar kocsi helyett és elhiszi h "presztízse" van egy ilyen tucat koromszarral.
2016. okt. 20. 08:59
 13/37 anonim ***** válasza:
5%
Nem csak a tunningos hülyegyereké kormol,gyárilag ilyen szemetek ezek. Szar audi fasszat meg a többi fos már akkor is kormol ha adsz egy kövér gázt.Azon röhögök mikor rendesen fekete a traktorja hátulja (nem a kosztól)
2016. okt. 20. 09:03
 14/37 anonim ***** válasza:
46%

Már megint a tudatlanság jön belőletek, azért kormol mert a balf_sz gazdája nem hajlandó megcsináltatni a porlasztókat, e szivattyút, a DPF-et, inkább megy vele szaron vagy ki is belezi inkább a kipufogót. És olyanok akiknek ráadásul pénze is lenne rá. Én is látom a kormoló Passatokat, de nem a technológia lesz fos azért mert trehányak használják.

Attól meg hogy a benzines nem kormol, még azokat is ugyanúgy használják szaron és károsak azok is, nem szagoltatok ti még igazán büdös benzinest akkor...

2016. okt. 20. 09:06
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a pontozás, gyerekek? Vannak akik a TDI betűhármas hatására vad piros kéz nyomkodásba kezdenek?
2016. okt. 20. 15:27
 16/37 anonim ***** válasza:
82%

15-ös

Igen, ugyanis ezen az oldalon valamiért rendkívül magas a dízelautó utálók aránya, és még ettől is magasabb a TDI utálók száma. Ide kár is kiírni bármilyen dízellel kapcsolatos kérdést :D

2016. okt. 20. 16:14
 17/37 anonim ***** válasza:

Apámnak tdi-je van, a világon semmi baja, mármint nem kormol.

Sajnos a sok szmókendsármos idióta kis kötsög miatt az embernek már automatikusan hányingere lesz, ha meghallja, hogy tdi...... :(

És igen, sajnos elég sokszor azt jelenti, hogy "egy idióta vagyok, aki menőnek érzi magát, ha okádék fekete rákot ont a kocsim :333 "

Tisztelet a kivételnek...

2016. okt. 20. 17:13
 18/37 anonim ***** válasza:
84%

Te se vagy különb a benzines autódban mint a sok idióta a füstölgő dízelben, lebarmozol vadidegen embereket, ész nélkül fikázol és egy épkézláb gondolatmeneted sincs mellé amivel alá tudnád támasztani normálisan a mondanivalód, miért kell csodálkozni, hogy megy a piros kezezés vadul.

Eleve a kérdés az volt mit jelent a három betű, de a fikázók rögtön idejöttek, gratulálok a benzineseknek, megmutatják mire képesek. Legalább jó tudni, hogy nem csak mi dízelesek szopjuk a fszt a szmúkosok miatt, titeket is ugyanúgy hülyének néz a fél világ a szándékos balhégenerálás miatt.

De már abba se vagyok biztos, hogy maga a kérdés nem-e direkt ezért lett kiírva, mert tudták hogy ez lesz alatta.

2016. okt. 20. 18:05
 19/37 A kérdező kommentje:

Kedves emberek. Ez csak egy egyszerű kérdés volt egy ilyen dolgokban járatlan valakitől. :) Nekem nincs TDI kocsim, csak egy előttem haladó kocsin volt ez a jelzés. Én meg nem tudtam mi az.

Nem akartam hitvitát kirobbantani. :D

2016. okt. 20. 18:56
 20/37 anonim ***** válasza:
#12 Remélem a DPF-es autókat és a modern közvetlen benzin befecskendezéses autókat is utálod, mert azok úgy okoznak rákot, hogy nem is látod azt amit beszívsz.
2016. okt. 20. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!