Szebi76 kérdése:
Renault espace III 2.2 dci tegnap leállítottam és azóta nem tudom elinditaní motor cseklámpába egy strop felirat. Kinek mi a típje?
Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 07:35
1/3 anonim válasza:
Erre csak tényleg tippelni lehet.Nagyon kevés az infó.Járó motornál volt e vmilyen furcsa hang?Befecskendezés,szivattyú,szűrő dugulás,üzemanyag cső hiba,elektromos hiba,stb.Ha nincs más,akkor holnap ki kell olvastatni egy szervizben.
2/3 A kérdező kommentje:
Semmi gyanus zaj vagy hibára utaló jel nem volt leállítás elött
2016. aug. 21. 14:55
3/3 anonim válasza:
Nekem is 2.2 dci g9t motoros espace-em van egyik este ugyan ezt csinálta de én levettem a gyújtást és ráadtam utána jó lett. Ha esetleg megoldódott a gond akkor kérlek írd le mi volt mert lehet nekem is hamarosan meg kell vele küzdenem. Amúgy a gázolajszűrőt nézd, hogy leveszed azt a csövet ami bemegy a motorba (szűrőből bal oldalt jön ki, hogy nyomja e a gázolajat ha igen akkor motorba kell keresni a hibát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!