Ausztriából, Németországból megéri használt autót behozni?
Egy ismerősöm vett kintről S40 Volvot, egy másik A4 Audit mindkettő rendben volt.
Arra figyelj (ha teheted), hogy ki az eladó. Ha Türkis vagy Román "Német" az eladó akkor felejtsd el. Azoknak ki van taposva a lelke.
13 éves dieselt vettem itthon nem rég 2.5 hónap vizsgával. Műszakira két hátsó rugó és kormány gömbfejet kellett cserélni. Ezeket én cseréltem ki. Haverom beállította futóművet nem kért érte semmit. 40000 ft volt. Ezen kívül cserélni kellett a vakum csöveket, motortérben az üzemanyagcsöveket, turbónyomás szabályzó szelepet, fék pedál kapcsolót, kuplung pedál kapcsolót. Összes szűrő + olaj. 42000 ft. Vezérlést nem kellett, nemrég cserélték. Számla igaz nem volt róla, de a burkolat leszedése után látszott rajta, hogy szinte újak. Ha ezt is kellett volna az kb 120000 lett volna.
Szerintem átlagon felüli az állapota, és így is ráment 82000 Ft. Ami nem sok! Ha ezeket szerelő végzi valószínűleg még 30000-et biztos elkért volna munkadíjra. Rejtett hibája szerencsére nem jött elő :)
Ezzel azt akartam bizonyítani, jó állapotú autóért nem kell külföldre menni, csak sok időt kell szánni a vásárlásra. Én esetemben fél év volt. Az elődjét csak azután adtam el, mikor már megvolt az újabbik.
Ha a másik oldalról írhatok,mint felhasználó:N.O-ból való a Hondám.Kítűnő és szinte hibátlan megkímélt gép kevés km-rel és ez igaz!Öregúré volt vezetett szervízkönyv minden gyári.A gond csak az volt ,hogy igen drága volt.
Valószínűleg egyébként ,hogy a tapasztalt kereskedő rárepült németben ,mert tudta,hogy mit vesz amit már másnap eladott nekem az ő elmondása szerint.Jól járt de én is.Nagyon szép és jó autó.Ám abban is biztos vagyok,hogy én nem tudtam volna megszerezni ezt az autót ha kimegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!