Használtautó Németországból? Hogyan?
Szeretnék autót vásárolni Németországban a közeljövőben!
Mégis hogyan működik ez? A kinti részére gondolok. Hova érdemes menni? Kereskedés, vagy magánszemély? netán piac?
Két közel azonos tulajdonságokkal rendelkező autó közül hol kapom meg olcsóbban? A kereskedőknél lévő árak hogy viszonyulnak az interneten hirdetett autókéhoz? stb. Köszönöm a válaszokat!!!
A netes hirdetésekről:
Inkább nevezz be egy túrára, amit néhány nepper szokott szervezni, de nulla ismerettel ne indulj el!
Szerintem.
#2: Persze, hogy van haszna, ingyen még Krisztus koporsóját se...
Viszont ha mindenkinek megéri, hogy ne kelljen szívni az első pillanattól, akkor miért ne?
"Igen ám, de nekem régi nagy álmom, hogy ilyen jellegű autókereskedessel foglalkozzak"
Akkor állj be melózni az egyik nepperhez, hogy megtanuld a "szakmát"!
Miből gondolod, hogy az "utcáról betévedve" menni fog a dolog? A török vagy bolgár nepper az első kereskedésben átbasz, hogy csak pislogsz!
Persze te tudod...
Még valami.
Szép dolog az álmodozás, de kevés az, hogy megnézel 3 évadot a Wheeler Dealers-ből, Mike Brewer és Edd China nem abból a pár autóból él. Azon túl, hogy a Discovery fizet nekik vannak saját cégeik.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!