Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok, jobbat 1.4...

Mit gondoltok, jobbat 1.4 millióból?

Figyelt kérdés

Családi ,megbízható,futkosós ,olcsó fenttartású kocsit akarunk.

3 személyre ,csak benzin,főleg a megbízhatóság ,olcsó fenttartás a cél.

10-15e km évente,reggel asszonyt ,gyereket vinni,délután hozni,ide-oda kiruccanni...

Egy szerelő gyerek a suzuki swiftet ajánlotta,hogy az a világból is kivisz,és ha jót fogok ki ,akkor közel garantálva csak olaj,fékpofa és gumi cserére fogom hordani.

Egy 2008-as 1.3 92 lóerőset néztem ki,elvileg jó fogyasztás néptesztek 4.8-at adnak rá mindent nézve.

Na meg olyan nagy teljesítmény sem kell,mert 97%-ban csak város és autóúton max 90 környéke.

Vagy 1.4 millióból mást ajánlanátok?

2016. okt. 12. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem fogok autót ajánlani, csak az utolsó előtti mondatodra reagálnék: nehogy csak azért vegyél gyengébb autót mert a közeljövőben városban és városon kívül 90 környékén fogsz autózni. Mi van akkor, ha nem így lesz? :) Nem vagyok lóerőmániás, régen 105-ös Skodával is eljártunk 14 évig, de azért egy autót lehet terhelni is.... és akkor a kocsival együtt a vezető is izzadni fog.

2016. okt. 12. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
#1: Nem tudom mióta "gyenge" az 1.3-as 92 lovas autó! Megfelelő az még autópályára is, de ha városban megy akkor legalább a fogyasztás is baráti. Felesleges neki mondjuk egy 2.4-es.
2016. okt. 12. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Bár egyedül használom, de ugyan ilyen 2006os swiftem van. Ha arra kell a kocsi, hogy kis fogyasztással elvigyen A-ból B-be, emellé annyi legyen az éves fenntartása, hogy 1x olajat cserélsz ilyen futás mellé évente + tavasszal,ősszel gumicsere, akkor ez a te autód. Ha nincsenek extra kívánságok, akkor bőven jó ez a kocsi.
2016. okt. 12. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok. Nem úgy értettem hogy a 92 lovas swift gyenge, hanem attól gyengébbet ne vegyen. Régebben volt szerencsém úgy utazni swiftben, hogy öten ültünk benne, és nagyon jól ment! Egészen biztosan jó kocsi.
2016. okt. 14. 07:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma kipróbáltam egyet,jól ment ,kényelmes is volt stb...,de a tulaj kereskedőtől vette ,és sok volt a kérdőjel így hagytam,a jöv. hét folyamán utazgatok kicsit !

Suzuki swift,Sx4 sedan,meg a toyota corolla 1.4 97 lóerőset néztem.

Volt német autóm ,kényelmes volt,de egyikből szálltam át a másikba.

Francia idegen volt nekem,anno egy 6-os mazda kombim,mindenbe tökéletes volt,csak tankolni nem tudtam 14 litert 100-on.

2016. okt. 14. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!