Mit gondoltok az új Audi-król?
Úgy értem, hogy eléggé más irányba indultak el. Most kicsit szögletes lett (legalábbis a lámpák meg pár dolog). Személyszerint nekem nagyon tetszenek, de sok helyen olvastam negatív kommenteket is róla. Belseje szerintem gyönyörű az összesnek.
És ha választanotok kellene akkor Audi-t vagy VW-t választanátok az újak közül? Csak a külsejük alapján meg esetleg belső tér alapján.
Csak egyszerű vélemyénekre vagyok kíváncsi, nincs más célja akérdésnek mielőtt valaki beleköt.
A legjobb választás az Audi!! Főleg a mostani ujjak...
Legjobb márka...
Elegans Sportos Megjelenéses kényelmes és meg bizható Autó!!
Nekem most az uj A6 van és nagyon Szeretem!!
A legjobb márka a Toyota, Mazda, Honda, aztán megjelennek a koreaiak is, azok is jönnek fel, aztán Audi. A legújabb tesztek szerint 344 Hondából egynek van baja, ez azt jelenti, hogy 10-szer kisebb az esély egy Honda meghibásodására, mint egy Audiéra. Erről ennyit, hogy legjobb márka. Szeretni lehet, mert nagyon is jók az Audik, de hülyeségeket nem kell írni, mert nagyon nem az a legjobb, de jó.
És igen, én is Audit vennék inkább, de ha már német autó, akkor a Mercedesek is nagyon jók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!